Лайм

Екс-учасниці "НеАнгелів" помірялися стрункими фігурами у купальниках

Співачки можуть похвалитися чудовою фізичною формою

Колишні учасниці жіночого поп-гурту "НеАнгели", який розпався через 15 років існування, зараз насолоджуються відпочинком у теплих країнах. Вікторія Сміюха з коханим полетіла на Мальдіви, а Слава Камінська вирішила не уточнювати, яке місце обрала для відпустки.

Зірки навіть під час відпочинку не забувають про шанувальників: вони регулярно виходять із ними на зв'язок та публікують сміливі фотографії у купальниках. Так, Камінська у своєму Instagram виклала знімок, на якому продемонструвала пружні сідниці у яскравому купальнику. Вона позувала спиною до об'єктиву і загадково дивилася кудись убік. Волосся виконавиця зібрала в недбалий пучок, а пляжне вбрання доповнила сонцезахисними окулярами.

Фото: instagram.com/babaslavkа

"Обіцяю вийти в сторіз і розповісти вам про це райське місце. Як же мені це було потрібно, як це все вчасно! Усіх цілую", - заінтригувала Слава своїх фанатів. Підписники бурхливо відреагували на нову публікацію артистки та засипали її компліментами. Вони пишуть, що фігура у Камінської просто чудова.

Фото: instagram.com/babaslavkа

Вікторія Сміюха, екс-колега Слави, також дивує аудиторію свіжим контентом. Нещодавно виконавиця поділилася знімками, на яких показала свій сталевий прес. Вона з'явилася в купальнику яскраво-блакитного кольору та стильному головному уборі. "Головний спонсор цієї публікації – спорт!" – написала Вікторія.

Фото: instagram.com/vikanablack

Проте деякі шанувальники не повірили, що Сміюха може мати таку спортивну фігуру насправді. Вони звинуватили зірку у використанні фотошопу. Співачка не стала зволікати з відповіддю і заявила, що фотошопу тут немає місця – вся річ у регулярних виснажливих тренуваннях. "Про прес та талію-аномалію. Запідозрили в любові до фотошопу і понеслося. З деяких коментарів ЗМІ створили новинний PR. Дивно, дуже. Мій характер влаштований за принципом "бачу мету - не бачу перешкод"! Справа була давно, ще в школі. Метою були кубики на животі. Навіщо? Хз, треба!", - пояснила вона детальніше.

Фото: instagram.com/vikanablack

Нагадаємо, український музичний поп-гурт "НеАнгели" був створений продюсером Юрієм Нікітіним у 2006 році. Беззмінними солістками були Вікторія Сміюха та Слава Камінська. У 2021 році колектив розпався. За словами Нікітіна, рішення не було спонтанним, а було обопільним. Сьогодні Слава і Вікторія запустили сольні проекти, і вже встигли порадувати шанувальників новими хітами.

У листопаді 2021 року між колишніми учасницями стався конфлікт. Причиною стало скандальне відео, в якому Вікторія на камеру розрізала торт із зображенням Слави та зізналася, що вона "не така вже й гірка". Камінська у відповідь заявила, що вчинок Вікторії - невдалий та недоречний піар-хід, і їй слід було б "звільнити свою піарницю".

Через деякий час Сміюха також зізналася, що протягом 15 років у колективі її неодноразово принижували, проте вона не могла про це розповісти. Слава знущалася з неї і навіть застосовувала фізичну силу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита