Лайм

Поки всі на курортах: Наталя Могилевська влаштувала фотосесію в купальнику на снігу

Співачка продемонструвала свою фігуру

Поки одні зірки вигулюють модні купальники на теплих закордонних курортах, Наталя Могилевська влаштовує фотосесії у засніженому Києві. 46-річна співачка поділилася знімками у строкатому монокіні та продемонструвала свою фігуру.

Артистка опублікувала в Instagram дві фотографії, на яких зображена в яскравому купальнику у різнобарвну смужку. Могилевська позує на Дніпрі, припорошеному снігом, та щасливо посміхається. Схоже, Наталя, як і її колеги з шоу-бізнесу, занурювалася в ополонку на Водохреще.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Поки всі позують у купальниках на закордонних курортах, я залишаюся вірною рідному Дніпру. І мені тепло, бо мене зігрівають серця моїх співгромадян", - написала Наталя.

Співачка розповіла, що відбувається з організмом людини після занурення у крижану водойму.

"Після занурення в крижану воду у людини частішає пульс і підвищується артеріальний тиск, також звужуються судини, а організм ніби пронизує струмом, тому людина почувається свіжо і бадьоро. Причина цих процесів - сильний стрес. Потім ми відчуваємо задоволення, приплив сил, енергію, холод вже зовсім не відчувається, а все завдяки ендорфінам, того самого гормону радості. Такий струс для всього організму змушує імунну систему працювати в посиленому режимі. Такий приголомшливий стан може зберігати до 24 годин", - написала зірка.

Під другим знімком Могилевська поділилася лайфхаком, як вигуляти літнє взуття взимку - вдягнути на фотосесію перед зануренням в ополонку.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

  • На честь Водохреща шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво вирішив ближче познайомитися з традиціями українців та вперше пірнув у ополонку.
  • Надія Матвєєва показала фото із відпочинку на Мадейрі. Як виглядає фігура53-річної телеведучої у купальнику.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Новим "Холостяком" міг бути інший військовий: кому пропонували стати героєм 13 сезону

Захисник "Азовсталі" Михайло Діанов зізнався, що творці шоу "Холостяк" розглядали його кандидатуру на 13-й сезон

Вона не їхня: Євгенія Власова заявила, що російська мова не належить Росії

Євгенія Власова пояснила, чому не засуджує людей, які розмовляють російською - співачка заявила, що російська мова не належить Росії

Мрія стала реальністю: "Міс Всесвіт Україна" перемогла на Кубку України з бодібілдингу

На Кубку України з бодібілдингу в категорії Модель бікіні перемогла Єлизавета Ястремська, яка представляла Україну на Міс Всесвіт-2021