Лайм

Циганка з шоу "Голос країни-12" виявилася похресницею Віктора Павліка

Дочка барона приємно здивувала слухачів

Ворожка Олена Чукаленко, яка стала учасницею проекту "Голос країни-12", виявилася хрещеною дочкою українського виконавця Віктора Павліка. На сліпих прослуховуваннях 24-річна дівчина змогла розвернути до себе всі суддівські крісла.

Віктор Павлік привітав Олену з проходженням у наступний тур та опублікував у своєму Instagram архівні фото. На знімках можна побачити як артист тримає на руках маленьку хрещену доньку. Він позує у вбранні темного кольору, а завершують його образ сонцезахисні окуляри. Дівчинка з'явилася в кадрі в білій сукні і в тон до неї був підібраний пишний бант.

Другий кадр, який виклав співак, був зроблений у день весілля Олени Чукаленко. Наречена була у святковому образі і з короною на голові, тоді як її хрещений батько вибрав для особливої нагоди брючний костюм. На обличчі у обох сяяла промениста усмішка.

Фото: instagram.com/viktorpavlik

Дочка барона під час сліпих прослуховувань розповіла, що є українською циганкою і вміє передбачати майбутнє, проте перед виступом не хотіла дізнаватися результат заздалегідь. Вона заспівала пісню "Вільна" Тіни Кароль та Юлії Саніної. До вокальних даних Чукаленко не залишився байдужим ніхто із зіркових тренерів, але дівчина обрала команду Олі Полякової.

Фото: instagram.com/viktorpavlik

Олена змогла підкорити публіку не лише гарним голосом, вона також передбачила Потапу, що незабаром його великі плани з коханою здійсняться. При цьому за лаштунками Юрій Горбунов проговорився, що Потап та Настя Каменських вже давно й наполегливо працюють над поповненням у сім'ї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято