Лайм

Учасник "МастерШеф. Битва сезонів" розповів про конфлікт із батьком-священиком через кулінарію

Тато хотів, щоб син пішов його стопами

Серафим Дерега, який брав участь у кулінарних шоу "МастерШеф-11" та "МастерШеф. Битва сезонів" каналу СТБ, розповів про конфлікт із батьком-священиком.

В інтерв'ю "КП" в "Україні" хлопець зізнався, що тато не розділяв його захоплення кулінарією. Чоловік служить у православній церкві та хотів, щоб син теж став священнослужителем.

Фото: instagram.com/deregasima81

"Він дуже хотів, щоб його сини пішли його стопами, щоб служили в армії і потім хтось перейняв його шлях. Але мене це зовсім не приваблювало. Може, я, звичайно, до цього ще не дійшов, але у нас був конфлікт батька та сина, ми один одного не розуміли", - поділився Серафим.

Згодом батько змирився і прийняв вибір сина. "Однак час минав, і він бачив мої досягнення, тому просто змирився із цим і зрозумів, що треба мене підтримувати", - додав Дерега.

Крім кулінарії, Серафим має ще одне цікаве хобі, як для сина священика, - хлопець експериментує із зачісками, тату та пірсингом. Це захоплення стало для нього невід'ємною частиною життя. Проте кухар не виключає те, що незабаром змінить образ.

Фото: instagram.com/deregasima81

"Все почалося з мого юнацького віку та було моїм неформальним захопленням. Але йшов час, і я зрозумів, що це невід'ємна частина мого життя. Я люблю красиві татуювання та пірсинг, це виражає мою особу та моє я. Але, на даний момент, тому що я змінююсь внутрішньо і змінююсь зовні, змінюються мої погляди. Незабаром у моєму житті буде все по-новому, будуть нові образи", - зауважив кулінар.

Серафим родом із Білої Церкви, але нещодавно перебрався до столиці. Кулінар брав участь у 11 сезоні "аматорів" і пішов за крок до фіналу. У шоу "МастерШеф. Битва сезонів" хлопець протримався недовго - він залишив проект у 2 випуску.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil