Лайм

Переживемо непрості часи: Потап звернувся до українців у День єднання

Музикант написав зворушливі слова

Український виконавець Потап (Олексій Потапенко) звернувся до українців у День єднання, який призначив президент Володимир Зеленський на тлі новин про підготовку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Музикант зазначив, що український народ з гордістю переживе важкі для країни часи, бо завжди знаходив у собі сили, щоб об'єднатися заради щасливого майбутнього.

На своїй сторінці в Instagram репер також написав, що "на нашу долю випало багато випробувань і нам буде про що розповісти нашим онукам". "У важкі часи нашої історії ми завжди знаходили сили для того, щоб об'єднатися заради нашого майбутнього. Тому і існує такий народ, така нація і така держава! Україна – це люди, які живуть, люблять, працюють та розвивають нашу країну. Це люди, які навіть за кордоном зберігають нашу культуру, традиції та безмежну любов до Богом даної Землі!" - заявив Потап.

Фото: instagram.com/realpotap

"Я впевнений, що ми з гордістю переживемо і ці непрості часи! Ми вміємо бути єдиними! Нам потрібна підтримка всіх українців на планеті Земля! Я хочу підняти вам настрій у ці сірі дні, підтримати ваш дух та впевненість у майбутньому!" – додав він.

Крім того, музикант запропонував своїм шанувальникам взяти участь у флешмобі: "Викладайте відео про Україну: читайте вірші, співайте пісні, покажіть свою щиру українську сім'ю! Відмічайте мене у stories та ставте UA, а я зроблю репост усіх позитивних історій. Я з вами! Ми разом!".

Фото: instagram.com/stories/realpotap

Фото: instagram.com/stories/realpotap

Фанати в коментарях подякували Олексію за слова підтримки, а також написали, що лише в Україні є такі талановиті виконавці.

Фото: instagram.com/stories/realpotap

Фото: instagram.com/stories/realpotap

Нагадаємо, Олексій Потапенко народився у Києві в сім'ї Андрія Олексійовича Потапенка, співробітника КДБ (репером згадується як "військовий"), який у 1990-х роках став бізнесменом, та Людмили Анатоліївни - чемпіонки світу з підводного плавання та дитячого тренера плавання. Олексій змалку займався плаванням, потім водним поло, і в результаті отримав звання майстра спорту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео