Лайм

Солістка Go_A прокоментувала дискваліфікацію Аліни Паш: Замінювати учасника недоречно

Катерина Павленко розповіла, що думає про скандал на Нацвідборі

Після дискваліфікації Аліни Паш оргкомітет Нацвідбору має намір обрати іншого артиста, який цього року поїде на "Євробачення" від України. Вокалістка гурту Go_A, який представляв нашу країну на конкурсі 2021 року, вважає неправильним замінювати учасника, оскільки єврофани чекають саме на Аліну.

"Нацвідбір проводиться для того, щоб обрати гідного представника. І мені здається заміняти учасника недоречно. Це і так неприємна історія, тому що в Європі вже оголосили, що буде Аліна Паш і фанати почали вибудовувати свої прогнози. А тепер ми їх ставимо перед фактом, що у нас буде інший учасник", - сказала Катерина Павленко сайту "Сегодня".

Катерина Павленко Фото: instagram.com/monokatee

Крім того, солістка Go_A вважає, що якщо Україна обере іншого представника, його може спіткати хвиля хейту з боку людей, які голосували за Аліну Паш. І не зрозуміло, чи погодиться хтось із фіналістів "взяти на себе цей удар".

Також співачка зазначила, що організаторам слід ретельніше поставитися до відбору. "Якщо "Суспільне" вже поставило певні правила, яким має відповідати учасник, то треба їх якісно перевіряти", – вважає Павленко.

Аліна Паш Фото: instagram.com/alinapash

  • 16 лютого оргкомітет Національного відбору на "Євробачення-2022" ухвалив рішення про припинення участі у відборі Аліни Паш через підробку довідки про відвідання Криму. Співачка не представлятиме Україну на конкурсі в Турині. Тепер організаторам належить обрати іншого учасника, й ним може стати один із фіналістів уже проведеного відбору. Це питання вирішиться на наступному засіданні оргкомітету.
  • Читайте також на theLime про скандал у фіналі Національного відбору на "Євробачення-2022". Перемогу Аліни Паш назвали нечесною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня