RU  UA

Дізнатися

Гурт "Океан Ельзи" дав у Києві об'єднуючий міні-концерт: ексклюзивні фото та відео

Музиканти влаштували спонтанний виступ просто неба

Після заяви президента РФ Володимира Путіна про визнання так званих "ДНР" та "ЛНР" український гурт "Океан Ельзи" вирішив дати в Києві спонтанний концерт, щоб показати, що "ми сильні та єдині". Музиканти виконали кілька пісень просто неба.

Вранці 22 лютого Святослав Вакарчук запросив усіх бажаючих прийти на Пішохідно-велосипедний міст, щоб заспівати разом кілька пісень із репертуару ОЕ. Міні-концерт розпочався о 15:00 і проходив під гаслом: "Ми тут. Ми разом. Ми сильні та єдині!".

Фото: Апостроф / Р. Пєтушков

На заклик музикантів відгукнулися сотні українців, котрі прийшли на міні-концерт. На заході побував й кореспондент "Апострофа".

Фото: Апостроф / Р. Пєтушков

Фото: Апостроф / Р. Пєтушков

Гурт "Океан Ельзи" виконав на мосту кілька своїх хітів, у тому числі й "Човен". Перед початком виступу Вакарчук розповів, що одна з гітар, яку вони принесли із собою на виступ, розписана бригадою ЗСУ на Сході України, куди приїжджав із концертами музикант.

"Дуже символічно, що ця гітара тут, - зазначив Святослав. - І цей концерт маленький, точніше виступ, ми присвячуємо насамперед їм. Наша армія найсильніша, ми в неї віримо і все буде добре".

Гурт "Океан Ельзи" чотири роки не виступав на великих майданчиках і шість років не випускав нових альбомів. Проте Святослав Вакарчук у 2021 році радував слухачів авторським проектом "Оранжерея" - усі пісні альбому музикант присвятив своєму батькові, який пішов із життя у квітні 2020-го.

У листопаді 2021-го ОЕ розпочали роботу над новим альбомом та анонсували світовий тур на його підтримку. Він розпочнеться концертом у Києві 25 червня 2022 року.

Фото: Апостроф / Р. Пєтушков

Фото: Апостроф / Р. Пєтушков

Фото: Апостроф / Р. Пєтушков

  • Раніше Святослав Вакарчук розповів історію написання пісні "Мить", і її неможливо слухати без сліз. На текст композиції музиканта надихнув друг, який дивом вижив після обстрілу на Донбасі.
  • Читайте також на theLime, як Володимир Остапчук, Маша Єфросиніна, Юрій Горбунов та інші зірки відреагували на визнання Путіним "ЛДНР". Свою реакцію на заяву президента країни-агресора зірки опублікували в Instagram.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ