RU  UA

Дізнатися

Потап заступився за Галкіна та Пугачову після нападок пропагандистки Симоньян

"Не з тими ви, дамочко, переходите на особистості..."

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян в одному з телеефірів назвала Максима Галкіна геєм, який "для прикриття" одружився з "літньою жінкою". Український виконавець Потап (справжнє ім'я - Олексій Потапенко) відповів на ці заяви з боку Симоньян і порадив їй "поколупатися в придворних артистах, які мовчать, - Кіркорових, Баскових, Лазарєвих".

Відповідну публікацію репер виклав у своєму блозі у Instagram. "Якщо в хід пішли палиці, то давайте поколупаємо ними в придворних артистах, які мовчать, - Кіркорових, Баскових, Лазарєвих... Не з тими ви, дамочко, переходите на особистості...", - написав Потап.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Oleksii Potapenko (@realpotap)

Щодо Галкіна, то артист зазначив, що Максим виявився одним із тих небагатьох зірок із РФ, які залишаються чесними людьми і не бояться говорити правду. Крім того, Потап запросив Галкіна та Пугачову приїхати до України після перемоги у війні з Росією.

"Макс перш за все - людина, яка дуже любить свою Батьківщину і вміє бути чесним артистом. А Алла - легенда, яка пережила і переживе ще безліч правителів і таких клоунес, Мега величина світового рівня! Чекаємо на Макса та Аллу на концертах після повної перемоги України над Путіним і вашою мерзопакістю", - також зазначив музикант.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Максим Галкін з Аллою Пугачовою та дітьми виїхав до Ізраїлю. У лютому 2022 року Галкін висловився щодо вторгнення Росії в Україну. "З самого ранку на зв'язку з рідними та друзями з України! Не передати словами, що я відчуваю! Як це все можливо! Не може бути виправдань війні! Ні війні!" – написав він 24 лютого. Нещодавно артист заявив, що пожертвує частину виручки від своїх концертів в Ізраїлі на допомогу українцям, яким довелося покинути свою країну через війну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Україна - у трійці: як у Мальме пройшов фінал "Євробачення 2024"

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

Україна посіла 3 місце у фіналі "Євробачення-2024": хто виграв конкурс у Мальме

На "Евровидении-2024" победил представитель Швейцарии Nemo - alyona alyona и Jerry Heil заняли третье место в финале

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Как представительницы Украины на "Евровидении-2024" alyona alyona и Jerry Heil выступили в финале конкурса 11 мая