RU  UA

Дізнатися

Кіркоров заступився за Галкіна та Пугачову після цькування пропагандистів: відео

Артист заявив, що "грішки є у кожного"

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян в одному з телеефірів назвала Максима Галкіна геєм, який "для прикриття" одружився з "літньою жінкою". На цю заяву раніше відреагував український виконавець Потап, а цього разу ситуацію прокоментував російський співак Філіп Кіркоров.

Артист, який продовжує мовчати про війну в Україні, заступився за своїх колег і звернувся до Симоньян. Відповідне відео вже розповсюджують російські Telegram-канали.

"Ти тримала свічку, щоб публічно очорнити людину та її сім'ю? Як на тебе повинні дивитися діти Алли та Максима? Як вони повинні дивитися на свою батьківщину, в якій шалені вигукують таке на їхніх батьків? Як ти смієш публічно принижувати людей? Хто дав тобі право? Маргарита, ти головний редактор рупора нашої країни. Ти журналіст, а не похабна бабуся на базарі, що розкидає нечистоти чуток і пліток... Я не впевнений, що не знайдуться люди, які не захочуть покопатися і викинути на публічний суд твою білизну, а грішки у кожного є. Ми не святі", - сказав у своєму зверненні Кіркоров.

Максима Галкіна, який відкрито засудив напад РФ на незалежну Україну, Філіп назвав людиною "не зовсім згідною, з альтернативною точкою зору та іншими поглядами". Щодо від'їзду зіркового подружжя до Ізраїлю артист ніяк не висловився.

Фото: blitz.plus

"Якщо кожна людина в нашій країні замислиться про це, то і нам жити стане хоч трохи легше. Для всіх зловтішних - ви повинні жалкувати, що зараз під вашим гнітом, великі професіонали їдуть. І замість того, щоб створити умови до зворотного потоку, ви ускладнюєте і їм, і собі життя. COVID-19 нас навчив: тільки разом, тільки спільно ми можемо все подолати! Перестаньте відрізати шматки від нашого суспільства! Залишиться один скелет, на якому із задоволенням потанцюють!" - також додав співак.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Максим Галкін з Аллою Пугачовою та дітьми виїхав до Ізраїлю. У лютому 2022 року Галкін висловився щодо вторгнення Росії в Україну. "З самого ранку на зв'язку з рідними та друзями з України! Не передати словами, що я відчуваю! Як це все можливо! Не може бути виправдань війні! Ні війні!" – написав він 24 лютого. Нещодавно артист заявив, що пожертвує частину виручки від своїх концертів в Ізраїлі на допомогу українцям, яким довелося покинути свою країну через війну.

  • Тим часом український депутат заявив, що Філіп Кіркоров таємно допомагає ЗСУ. Олексій Гончаренко зазначив, що розуміє, чому російський артист не може розголошувати цю інформацію, а також подякував йому за мужній та вірний вчинок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность