RU  UA

Дізнатися

Перед від'їздом відвідала дитячий будинок: Анджеліна Джолі покинула Україну

Зірка висловилася про візит до нашої країни

Американська акторка та посол доброї волі у справах біженців ООН Анджеліна Джолі, яка відвідала Львів та Борислав, покинула Україну. Видання Daily Mail пише, що вона поїхала 2 травня.

Повідомляється, що перед своїм від'їздом знаменитість заїхала до дитячого будинку, який знаходиться "за 90 хвилин їзди від Львова". Члени її команди підписали документи щодо нерозголошення деталей цього візиту. Поїздка до дітей в останній день перебування в Україні не розголошувалась з міркувань безпеки.

Фото: facebook.com/boryslavrada

Джолі висловилася про візит до України в період війни та заявила, що її приємно здивувала стійкість та мужність українського народу. Анджеліна зазначила, їй було "жахливо бачити, який вплив війна має на ціле покоління українських дітей".

Фото: facebook.com/boryslavrada

Акторка приїжджала з особистим фотографом, який знімав її під час інших зустрічей, а потім надав для соціальних мереж кадри, які Джолі відібрала особисто.

Нагадаємо, Джолі відвідала Україну з важливою метою – допомогти українцям. Відомо, що ще у перші дні війни вона висловилася проти вторгнення РФ у незалежну Україну та закликала зупинити війну. Разом із колегами з ООН у справах біженців Анджеліна займається організацією допомоги українцям, які змушені були покинути свої домівки через російську агресію.

"Як і багато хто з вас, я молюся за людей в Україні. Я і мої колеги з Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців зосереджені на тому, щоб зробити все можливе для забезпечення захисту біженців у регіоні. Ми вже бачили повідомлення про жертв та людей, які почали залишати свої домівки у пошуках безпечних місць. Ще зарано говорити, що може статися, але значення цього моменту для народу України та для міжнародного правопорядку неможливо переоцінити", - написала зірка в перші дні війни в Україні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии