RU  UA

Дізнатися

Ірина Білик зі сльозами розповіла, як "друг" Кіркоров відреагував на окупацію її будинку

Співачка сподівалася достукатися до російських колег

Днями Ірина Білик повідомила, що у її будинку жили російські окупанти. Тепер співачка поділилася подробицями, а також розповіла, як відреагував Філіп Кіркоров на те, що тепер їй нема де жити.

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну артистка з 5-річним сином Табрізом жила у котеджному містечку у селі Березівка Бучанського району. Сім'я виїхала з дому першого дня війни, коли поруч прилетів снаряд.

Ірина Білик із сином Табрізом Фото: instagram.com/bilyk_iryna

"У мене завжди є передчуття чогось страшного, тому я прислухалася до нього і вирішила поїхати одразу, не чекати", - розповіла Білик у "Ранку з Україною".

Про те, що до селища увійшли рашисти, Ірина дізналася від сусідів. Їй написали, що окупанти вигнали людей та змусили не закривати будинки. У котеджі артистки орки жили майже місяць і розважалися як могли.

"Вони робили там все, що тільки можливо: плавали в басейні, користувалися апаратурою, рилися в особистих речах, навіть перелопатили мої фото, все з самого дитинства", - зі сльозами на очах сказала співачка.

Особняк Ірини Білик з висоти пташиного польоту Фото: Кадр із відео

Білик також розповіла, що у перші дні війни вона звернулася до російських зірок, яких знає особисто, у тому числі й до Філіпа Кіркорова, якому свого часу подарувала пісню "Сніг". Співачка написала їм у соцмережах, але ніхто не відповів.

Ірина Білик та Філіп Кіркоров у 2011 році Фото: irinabilyk.com

"Я думала, що це дуже добрі люди, творчі, які дбають про те, щоб людям краще жилося. Я сподівалася, що я звернуся і вони скажуть Путіну, адже вони з ним особисто знайомі, щоб він перестав робити це з нами". Але ніхто не відповів на моє прохання достукатися до цього звіра", - розповіла артистка.

Вже потім Білик вирішила написати Кіркорову. Співачка зазначила, що вона не хотіла використати матюки, а вирішила звернутися до російського співака "як до людини".

"Я написала: "Коли виконуватимеш мою пісню тепер, просто знай, що мені немає де жити". От і все. Але він не відповів", - плачучи, сказала Ірина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии