RU  UA

Дізнатися

Втомилася від Путіна: Лія Ахеджакова висловилася про війну та заявила про плани приїхати до України

Знаменитість виклала пост у соцмережах

Російська акторка Лія Ахеджакова, яка неодноразово висловлювалася в підтримку України та засуджувала дії Кремля, зробила нову заяву. Вона написала, що втомилася від уявної величі Росії, що хоче бачити людей живими, здоровими та радісними.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці знаменитості у Instagram. "Як же я втомилася від цієї війни, що навіть коментувати нічого не хочеться. Втомилася від цієї уявної величі Росії, боротьби за "свої" землі. Втомилася від Путіна. Хочу миру, тепла, спокою. Хочу бачити людей живими, здоровими та радісними" , – заявила Ахеджакова.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

Крім того, акторка зізналася, що найближчим часом хоче приїхати до України. Вона також зауважила, що українці зараз демонструють усьому світу неймовірний приклад того, як треба захищати свою країну і при цьому ще й змушувати путінський режим видихатися.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

"Хочу приїхати в Україну після її перемоги. І зараз українці, за фактом, працюють на два фронти – і країну свою захищають, і змушують путінський режим видихатися і слабшати", - зазначила зірка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Создатели Холостяка сообщили о большом количестве анкет после того, как объявили имя нового героя Александра Терена Будько

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення опровергло заявление alyona alyona о штрафе украинской делегации за футболки с призывами освободить военнопленных

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

В День семьи 2024 в Украине певица Lama показала фото со своим избранником Романом и высказалась о семейных ценностях