RU  UA

Дізнатися

Кіт Степан із Харкова отримав престижну премію блогерів у Каннах

І допоміг зібрати кошти для України

Кіт Степан з Харкова, який став справжньою зіркою TikTok і Instagram, отримав престижну премію в індустрії інфлюєнсеров і блогерів - World Influencers and Bloggers Awards 2022. На церемонію нагородження в Каннах пухнастий українець прийшов із синьо-жовтим метеликом, щоб нагадати усьому світові про події в Україні.

Фотографії із заходу улюбленець публіки опублікував в Instagram. Хвостатий переможець позував поруч із нагородою та на руках у італійського блогера Khaby Lame. "Дякую всім, я дуже щасливий", - поділився емоціями Степан.

На заході було організовано збір коштів для українських дітей, які постраждали від російської агресії.

"Після вторгнення Росії в Україну 24 лютого весь світ згуртувався навколо добрих справ і допомоги потерпілому від війни народу України - і блогерська спільнота не могла залишитися осторонь. Наша мета - підтримувати українські благодійні організації, які надають гуманітарну, освітню та психологічну допомогу дітям. Особливо під час війни діти є найбільш уразливою категорією населення, і вони потребують вашої допомоги", - сказано на сайті премії.

Ще три місяці тому Степан жив звичайним життям блогера: розважав підписників постами, з'являвся на сторінках знаменитостей, рекламував люксові бренди, давав інтерв'ю відомим телеканалам. Проте 24 лютого, із приходом на українську землю рашистів, його життя різко змінилося. Разом із господаркою він був змушений тікати з Харкова у безпечніше місце.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Наразі пухнастий блогер перебуває за кордоном, звідки дуже допомагає рідній Україні. Степан зібрав понад $10 тисяч для допомоги тваринам, які постраждали від війни. А тепер своєю участю у WIBA Awards-2022 допоміг зібрати кошти для маленьких українців.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео