Лайм

Українські блогери випустили актуальну пародію на пісню Kalush Orchestra "Stefania": відео

У кліпі баба Євдокія ловить на городі окупанта

Ще до перемоги на "Євробаченні-2022" "Stefania" Kalush Orchestra стала справжнім хітом, а тепер її популярність в Україні та за її межами б'є всі рекорди. Так, гумористичний проект "Сільрада", який випускає пародії на кліпи популярних артистів, презентував свою версію пісні.

Команда, до складу якої входить блогер Діма Варварук та фіналіст шоу "Голос країни" Тьома Паучек, змінила текст пісні "Стефанія" та присвятила її бабусі Євдокії.

"Цей кліп присвячений моїй бабусі. Просто Оксана в пісні не римується, - пояснив Варварук. - Саме вона виховувала мене в дитинстві, поки батьки були за кордоном. Бабуся розповідала мені про тяжку долю українського народу та української мови. Попри всі заборони вона з моєю дідом співали українські пісні. З того моменту я роблю все можливе, щоб український контент поширювався і був популярним. І я робитиму це, поки б'ється моє серце".

Замість знайомого приспіву "Стефанії" у пісні "Сільради" є такі рядки:

"Євдокія баба, баба Євдокія,

Засіває поле, а росія тліє.

Розкажи мені, бабо, про те знову

Як колись боролись ми за рідну мову".

У кліпі герой Діми Варварука та його бабуся ловлять на городі російського окупанта та пакують його в пакет із написом "200".

Відео збирає на YouTube тисячі переглядів, і про його успіх уже пожартував Олег Псюк із Kalush Orchestra. Він запропонував відправити "Євдокію" на конкурс "Євробачення-2023".

Фото: YouTube

  • Раніше Kalush Orchestra показали режиссерську версію кліпу "Stefania", і вона більш ніж серйозна. Музичне відео про жінок та дітей на війні знімали у Бучі, Ірпені, Бородянці, Гостомелі - містах біля Києва, які постраждали від жахів російської окупації.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ