Лайм

Військові кажуть, що це був "Град": актор Арам Арзуманян розповів про вибух у його ЖК

Зірка фільму "Скажене весілля" був удома під час обстрілу

У ході повномасштабної війни в Україні російські окупанти пошкодили або зруйнували житло десятків тисяч українців, і знаменитості не стали винятком. Раніше про збитки розповідали Наталія Мосейчук, Лідія Таран, Валерій Харчишин, Юрій Фалеса, Ігор Кондратюк та інші. Наразі актор Арам Арзуманян повідомив, що біля його будинку в Києві вибухнув "Град".

Учасник шоу "Танці зі зірками" та зірка "Скаженого весілля" в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" сказав, що поки найнебезпечнішим моментом війни для себе особисто вважає приліт снаряда до свого ЖК.

Фото: https://www.instagram.com/aram_dad/

"Було дуже страшно. І звук, і вибух. Я не розуміюся на цьому, але хлопці військові сказали, що це був "Град", - сказав Арзуманян. - У під'їзді вибило скло уламком, але у квартирі все нормально".

Арам, його дружина Христина та діти Анаїт і Тигран протягом перших двох тижнів повномасштабної війни ховалися від обстрілів та тривог у підвалі будинку. Після цього родина коміка родом із Азербайджану евакуаційним потягом вирушила до Львова, а сам він залишився охороняти ЖК разом із іншими мешканцями.

"Я ходив з битою - зі зброї була тільки вона і коктейлі Молотова. Було страшно, але ми не боялися. Саме ходив по ЖК і хтось надіслав фото, ніби спускається кадирівський десант. Мені так страшно було: що я з цією битою буду робити?" - згадує він.

Нині рідні Арзуманяна вже повернулися до Києва, а він із Юрієм Горбуновим, Олександром Пономарьовим, Дзідзьо, Світланою Тарабаровою, Христиною Соловій та іншими українськими зірками їздить із концертами для захисників.

"Війна мене дуже сильно змінила. А щодо сусідів – кардинально! Я став українським націоналістом", – зізнався актор.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші