RU  UA

Дізнатися

Націю розривають на шматки: Мілла Йовович емоційно висловилася про війну в Україні

Акторка підтримала український народ

Американська акторка родом із Києва Мілла Йовович підтримала український народ у боротьбі за свободу. У рамках проекту "Найвідоміші українці світу" голлівудська зірка висловилася про війну Росії проти України та висловила слова любові українцям, які переживають найжахливіший період в історії.

Зірка саги "5 елемент" зазначила, що мільйони українських жінок та дітей змушені залишати свої домівки та бігти до інших країн. Проте українські бійці відважно захищають рідну землю від ворога та з кожним днем наближають перемогу України.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ukrainian Song Project (@ukrsongproject)

"Я хочу передати послання любові і підтримки всім українцям у цей найжахливіший період їхньої історії, коли націю просто розривають на шматки, коли мільйони людей змушені тікати в інші країни і ставати біженцями, коли воїни відважно б'ються проти усього цього. Я хочу вам сказати: ми бачимо вас, ми молимося за вас і ми любимо вас. І ми вдячні вам за те, що ви боретеся за свою свободу", - сказала Мілла.

Йовович із перших днів повномасштабної війни підтримує Україну та стежить за розвитком подій. У травні акторка разом із донькою висловила підтримку рідній країні модним способом. На благодійному балу Канського кінофестивалю Мілла з'явилася у вбранні українського бренду Lever Couture ніжно-блакитного відтінку, а 14-річна Єва Габо – у жовтому міні, прикрашеному стразами (для перегляду фото гортайте праворуч).

А нещодавно мама трьох дітей не змогла стримати емоцій, побачивши випускницю з Харкова , яка показала, як виглядає її "випускний". Дівчина сфотографувалася в красивій червоній сукні на тлі розбомбленої російськими окупантами школи. "Чортове пекло", - написала Мілла в "сторіз", додавши хештег "путінська війна".

Фото: instagram.com/millajovovich

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Ирина Горовая рассказала о личной жизни дочери Натальи. Девушка вышла замуж и живет в Польше

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Певица Злата Огневич рассказала, планирует ли возвращаться в политику. Артистка вспомнила свой предыдущий опыт

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Певица Тоня Матвиенко рассказала, что после смерти Нины Митрофановны часто видит ее в своих снах. Артистка до сих пор не освободила комнату от маминых вещей