Лайм

Я знаю, як помру: Алан Бадоєв розповів, чому не боїться смерті та не ховається від ракет

Режисер вірить у долю

Алан Бадоєв, який раніше розповів, про що пошкодував після повномасштабного вторгнення РФ, зізнався, що перестав спускатися у бомбосховище під час повітряної тривоги. Український режисер не боїться російських ракет, бо знає, що від них він не помре.

"Я наспускався вже. Багато разів. І щось для себе внутрішньо вирішив. Якби я прям сильно переживав за це, напевно... Я боюся закликати своєю промовою не пильності, будьте дуже пильні, і можливо в Києві трохи менш небезпечно, ніж зараз в інших містах України, де після кожної сирени відбуваються неймовірні бомбардування, але спускатися зараз вже не можу себе змусити. Бо намагаюся наповнити зараз кожен день свого життя життям, а не цим. Намагаюся зрозуміти, яким чином мені та моїм друзям вибудовувати своє життя під час війни", - пояснив він свою позицію в оновленому YouTube-проекті "Іспит. Нова реальність".

Фото: instagram.com/alanbadoev

Кліпмейкер зізнався, що останнім часом його не залишає думка, що кожна людина має свою долю, від якої не втечеш.

"У мене є приятель, який всю війну не був у Києві, потім побачив, що у Києві полегшало, приїхав і потрапив під бомбардування на Артема. Він втік від однієї бомби, а друга його накрила. Складно втекти. Я завжди був трішечки фаталістом: я завжди вірив у те, що ми лише енергія на цій землі і наша енергія сама знає, коли її потрібно покидати", - поділився Алан.

Режисер розповів, що він жодного разу за час війни не відчував страху, навіть коли в дорожній пробці повз проїхав БТР і почалися сильні постріли.

"Я точно знав, що я виживу. Чесно. Я знаю, коли я помру, - заявив Алан. - Я помру в дуже похилому віці від евтаназії, тому що не хочу бути немічним. Коли я відчую - я скажу, щоб мене відвезли і зробили все, як я попрошу".

На запитання Маші Єфросиніної, чи він сам знає, якою буде його смерть чи хтось йому це наворожив, Бадоєв відповів: "Це я так відчуваю. Я дуже боюся недуги, тому я це для себе вирішив уже давно. Коли я відчую, що я все зробив або якщо організм якось відмовляє, я подбаю про себе".

  • Наприкінці травня Алан Бадоєв поділився трагічною новиною - пішла з життя його мама. Режисер опублікував серію фотографій з мамою, зроблені в різні роки, та супроводив їх щемливими рядками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків