RU  UA

Дізнатися

Він супергерой: пес Патрон привітав свого господаря із професійним святом

Пес-сапер показав фото зі "своєю людиною"

Пес Патрон привітав свого господаря із Днем державної служби, який відзначався в Україні 23 червня. Чотирилапий сапер тепло відгукнувся про "свою людину", назвавши його справжнім патріотом та супергероєм, про яких розповідають у фільмах.

Господар Патрона – керівник піротехнічної групи управління ДСНС у Чернігівській області Михайло Ільєв. Два роки тому він подарував своєму синові джек-рассел-тер'єра, якого готували до виставок, але з початку повномасштабної війни пес став сапером. Тепер Патрон не відходить від господаря ні вдома, ні на службі, про що свідчить його свіжа фотографія в Instagram.


"Бути справжнім держслужбовцем - це не просто отримувати зарплатню з держбюджету. Це про те, щоб серцем служити своїй країні. І це все про мою людину - Михайла", - написав Патрон.

"Михайло дуже добрий, чесний та справедливий. Навіть якщо йому запропонують трильйон євро, щоб він зрадив країну - він скаже "перепрошую" і плюне в лице (ну бо він ще й дуже вихований, то без "перепрошую" би не плюнув). Михайло - справжній патріот. Він дуже відважний: розповідав мені як служив в АТО і ООС. Він з тих супергероїв про яких розповідають у кіно. Тільки він реальний, а не вигаданий, і я так тішусь, що він виховує мене і свого людського сина за всіма законами честі, - описав господаря пес-сапер. - Михайло вчить нас любити свою країну, свою справу. Жити, щоб бути корисними суспільству, а не лише для себе".

Патрон зізнався, що так сильно любить Михайла, що якщо не бачить його хоча б 15 хвилин, то його "трясе від емоцій".


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Когда начинается "Евровидение-2024" и в каком полуфинале выступят представительницы Украины alyona alyona и Jerry Heil