RU  UA

Дізнатися

Він там, де військові дії: Ірина Білик розповіла, чому Дмитро Дікусар не виходить на зв'язок

Співачка розповіла про колишнього чоловіка-захисника

Український хореограф Дмитро Дікусар захищає Україну в лавах ЗСУ. Останнім часом він рідко виходить на зв'язок із шанувальниками у соцмережах і майже не телефонує близьким. Екс-дружина танцівника Ірина Білик, яка підтримує з ним дружні стосунки, зізналася, що він перебуває у зоні активних бойових дій.

Про це співачка розповіла у програмі "Ранок з Україною". За словами артистки, востаннє вона спілкувалася з колишнім місяць тому, тому зараз дізнається про Дікусара через його маму.

Ірина Білик із колишніми чоловіками - Дмитром Дікусаром та Дімою Коляденко Фото: instagram.com/bilyk_iryna

"Діма не виходить на зв'язок, бо він якраз у частині, де тривають військові дії. Тому більше розмовляю з його мамою. Мама розповідає, як у нього справи. А Діма, можливо, на завданні. Він не може так часто розмовляти, як я хотіла б" - зізналася Білик.

Співачка також дала пораду всім українкам, які зараз перебувають у вимушеній розлуці зі своїми коханими захисниками.

"Потрібно частіше зв'язуватися... і телефонувати мамі, можливо, татові, питати як його життя там. Можливо, надсилати свої фото, щоб коханий вірив, що він скоро повернеться і ви будете разом. Що саме в цьому місті на березі Дніпра ви станете і відсвяткуєте своє весілля, поцілуєтесь...", - порадила зірка.

Ірина Білик Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Дмитро Дікусар був четвертим фактичним чоловіком Ірини Білик. Співачка та хореограф одружилися у Ріо-де-Жанейро і тривав цей шлюб три роки. Після розлучення колишні закохані зберегли теплі стосунки. Єдиним офіційним був п'ятий шлюб артистки, але він також розпався. Українська виконавиця та російський режисер Аслан Ахмадов розлучилися у 2021 році.

Дікусар вступив до лав ЗСУ на четвертий день війни – 27 лютого. У ніч проти 14 березня танцюрист ледь не загинув. На місце дислокації його батальйону було завдано авіаудару. На щастя, Дмитру та майже всім бійцям вдалося врятуватися. Безжальну атаку рашистів витримав і український прапор.

Дмитро Дікусар Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

  • Також до українських військових на початку війни приєднався і Даніель Салем. В Instagram телеведучий часто показує свою небезпечну роботу. Нещодавно він опублікував відео перестрілки та розповів, що отримав контузію та оглух на одне вухо. А також показав "житло" бійців ЗСУ на Херсонщині.
  • Український гурт "Антитіла", який служить у теробороні, поділився болісним відео своєї роботи. Ролик записали на передовій в день народження Тараса Тополі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитрий Коляденко признался, что больше не общается со своей бывшей Ириной Билык из-за неприятной ситуации

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Украинская певица Светлана Тарабарова сообщила, что умер ее отец - мужчине было 70 лет

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee рассказала о своем самочувствии на фоне заявлений о проблемах с алкоголем – она заявила, что боролась с собственными демонами