RU  UA

Дізнатися

До мурах: Coldplay на концерті у Варшаві виконали "Обійми" гурту "Океан Ельзи"

Британський колектив підтримав Україну

Сьогодні пісня "Обійми", в якій є рядки "Коли настане день, закінчиться війна…", звучить із вуст кожного українського артиста, а днями хіт "Океану Ельзи" виконав британський колектив Coldplay. Кріс Мартін підтримав Україну на концерті у Варшаві (Польща).

Знаменитий рокер вийшов на сцену із пов'язаною на руці стрічкою синьо-жовтого кольору та заспівав українською мовою. Відео із виконанням опублікував у Facebook Іван Марунич.

Фото: instagram.com/coldplay

За його словами, Кріс Мартін зіграв композицію разом із українським вуличним музикантом на ім'я Romario Punch, якого зустрів на набережній міста.

"Рік 2022. Гурт Coldplay у Варшаві виконує пісню "Обійми" "Океану Ельзи" разом із хлопцем, якого зустріли на набережній Вісли. В які часи живемо", - написав Марунич. Виступ вийшов неймовірно чуттєвим та душевним та отримав численні овації.

"Дякую Coldplay, це так важливо відчувати зараз підтримку! Немає слів, щоб передати почуття", - пишуть українці під відео. "Це просто чудово", "В серденько", "Боже, як це чудово".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастин Бибер станет отцом - его жена Хейли Бибер беременна - пара сообщила радостное известие в соцсетях - фото и видео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona и Jerry Heil выступят в финале Евровидения 2024 года вторыми - порядок выступления всех остальных 25 участников шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей