RU  UA

Дізнатися

Вони всі в розпачі: Ольга Сумська висловилася про дочку та інших українців в Росії

Акторка розповіла про спілкування з дочкою Антоніною

Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна разом із чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем, та двома дітьми живе в Москві. Через повномасштабне вторгнення РФ в Україну киянка "в розпачі", але продовжує знаходитися в Росії.

Ольга Сумська в інтерв'ю Славі Дьоміну розповіла, що вона щодня спілкується з дочкою та розповідає їй про всі жахіття, які вже шостий місяць відбувається в Україні. "Ті українці, які перебувають там, вони в курсі тих страшних подій, які тут відбуваються. Вони всі у розпачі. Ті люди, які не можуть висловитись, вони перебувають там у режимі жахливого терору", - сказала артистка.

Ольга Сумська зі старшою дочкою Фото: instagram.com/olgasumska

"Це безвихідь, можна опинитися просто в прірві. Вони відповідальні за дітей і сьогодні виїхати немає можливості, змінити ситуацію дуже складно", - пояснила акторка, чому Антоніна продовжує жити в Москві.

Сумська додала, що вона не виправдовуватиметься перед українцями за свою доньку, бо не має права.

"Ситуація, коли я начебто мала виправдовуватися, я не робитиму цього. Тому що я не маю права виправдовуватися перед українцями за свою дочку, перед згорьованими матерями, які втратили своїх дітей, своїх чоловіків, своїх близьких, свої будинки, свої міста. Я не маю на це права і я не буду це робити, - сказала вона. - Але та тотальна залежність, яка сьогодні є там і воно не зрушиться поки що. Тому що крок вліво, крок вправо і все".

Володимир Яглич та Антоніна Паперна Фото: instagram.com/yaglych

Ольга Сумська розповіла, що за весь період війни вона отримала багато хейту від українців із закликом зректися доньки.

"Мені прилітає кожен день якісь поради на кшталт, що я мушу зректися своїх дітей. У мене навіть думки такої немає. І взагалі, як можна таке порадити матері?! Але ті страшні епітети, страшні слова, які прилітали на мою адресу - це жах. Як може українець, жінка жінці таке побажати?!".

Акторка закликала хейтерів схаменутися і не випускати агресію на своїх же: "Хіба нам не вистачає тієї крові, яку проливають наші хлопці?".

  • Раніше Ольга Сумська розповіла, чому її дочка не їде з Росії. За словами акторки, Антоніна дуже переживає за рідну країну, але приїхати сюди в неї немає можливості.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Певица Лавика создала свою группу, занимается психотерапией и волонтерской деятельностью – что известно о жизни артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 апреля свой 4-й день рождения отмечает младшая дочь Натальи Могилевской, которую певица со старшей сестрой удочерила во время войны

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букингемский дворец сообщил, что британский король Чарльз III, который лечится от рака, возвращается к своим королевским обязанностям