Лайм

Це було перше свідоме рішення: зірка "Сватів" Кошмал розповіла, як виховує маленького сина

"Повномасштабне вторгнення на нашу землю нас розбудило та навіки знищило отруйні ілюзії"

Українська акторка Анна Кошмал, яка зіграла роль Жені Ковальової у популярному серіалі "Свати", виховує 4-річного сина Михайла. У соціальних мережах вона розповіла, що разом з чоловіком прийняла важливе рішення – першою і єдиною мовою їхнього сина вдома буде саме українська.

"Коли Мишко народився, ми з чоловіком вирішили, що його першою і єдиною мовою вдома буде українська. Напевно, це було перше моє свідоме рішення у такому юному віці і таке важливе. Повномасштабне вторгнення на нашу землю нас розбудило та навіки знищило отруйні ілюзії. 6 місяців", - поділилася деталями знаменитість у Instagram.

Фото: instagram.com/smorkovkina

"Вчора ввечері я вклала малого спати, а сама сіла на підвіконні і дивилася в темне поле, що заповнювалось чисельними сиренами. Аналізувала своє минуле, свій шлях. Багато що стало на свої місця. Радію, що завжди йшла за покликом внутрішнього голосу і сили зверху завжди відводили мене від небажаного. Я тут тому, що відчуваю їх сильну підтримку. Я тут тому, що можу надати підтримку своїм. І я знаю, що все у нас буде добре! На нашому боці правда, тож з чистим сумлінням ми продовжуємо боротьбу і неодмінно перемога за нами! Рости, розквітай у незалежності, моя країно, сьогодні ти сильна і свідома, як ніколи!" - також зазначила Кошмал у своєму пості.

Фото: instagram.com/smorkovkina

Нагадаємо, у 2017 році акторка вийшла заміж. Однак ім'я та обличчя свого обранця вона ретельно приховує, оскільки він не є медійною особистістю. Влітку 2018 року Кошмал повідомила, що вагітна первістком. 26 червня вона стала мамою, батьки назвали хлопчика Михайлом.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну зірка разом із сином виїжджала з Києва до Львова, а в червні повернулася додому. Зірка "Сватів" активно веде блог у Instagram, де займається волонтерською діяльністю на підтримку ЗСУ, а також час від часу відповідає на питання своїх підписників.

Фото: instagram.com/smorkovkina

Анна Кошмал - українська акторка, танцівниця. Відомою стала завдяки ролі Жені у п'ятому та шостому сезону серіалу "Свати". За цю роль вона у 2012 та 2013 році була номінована на телевізійну премію "Телетріумф" у званні "Акторка телевізійного фільму/серіалу". Акторкою стала за випадковим збігом обставин. Коли дівчина прийшла на чергове заняття до Київського естрадно-циркового училища, її помітили режисери "Сватів". Завдяки цьому Анна була запрошена на одну з головних ролей у цьому телесеріалі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину