Лайм

Ребрик у рожевому, Нікітюк у прозорій сукні. В якому вбранні зірки зустріли День Незалежності

Знамениті українки не пропустили можливості ошатно вбратися

24 серпня Україна відзначила 31-у річницю проголошення Незалежності. Хоча кількість масових заходів у цей день звели до мінімуму через загрозу ракетного обстрілу з боку РФ, українці все одно не втратили можливості гідно зустріти свято. Багато з них одягнулися у вишиванки та красиві речі кольорів прапора України. Зірки не стали винятком, тому theLime зібрав надихаючу добірку вбрання українських знаменитостей на День Незалежності-2022.

Джамала у День Незалежності виступила у київському метро. Для святкового концерту співачка обрала дизайнерський синьо-жовтий брючний костюм та фантазійний головний убір, прикрашений пелюстками соняшника, колоссями та фігурками журавлів.

Фото: https://www.instagram.com/jamalajaaa/

Святковим вбранням Лесі Нікітюк стала біла сукня на ґудзиках, прикрашена золотистою вишивкою у вигляді колосків та птахів. Вбрання з тонкого льону в сонячному світлі виглядало напівпрозорим і дуже ніжним.

Фото: https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

Модель Анна Неплях, яка представляла Україну на конкурсі "Міс Всесвіт-2021", 24 серпня одягнулася у спокусливий вишитий корсет із пишними рукавами. Образ вона доповнила широкими білими штанами, білими босоніжками та мінімалістичними золотими підвісками.

Фото: instagram.com/neplyah/

Фото: instagram.com/neplyah/

Телеведуча Марічка Падалко на честь свята вбралася у червону сукню-вишиванку зі спущеними плечима та широким поясом. Вбрання прикрасила біло-сіра вишивка у вигляді тварин та птахів.

Фото: instagram.com/marichkapadalko/

Лілія Ребрик зачарувала образом у короткій рожевій сукні з чорною вишивкою. Вбрання актриса та телеведуча доповнила яскравим аксесуаром - фіолетовими великими сережками в етно-стилі.

Фото: https://www.instagram.com/liliia.rebrik/

Яскраве вбрання у День Незалежності обрала Христина Решетник – дружина телеведучого Григорія Решетника. Мама трьох синів виглядала бездоганно в короткій червоній сукні з вишитими фіолетовими квітами та широкими рукавами. Поділ сукні прикрасила пухнаста рожева бахрома.

Фото: instagram.com/kristina_reshetnik/

Чоловіча половина сімейства Решетників у День Незалежності теж виглядала дуже святково у яскравих вишиванках та зі сліпучими посмішками.

Фото: www.instagram.com/kristina_reshetnik/

Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова на честь свята вбралася у розкішну чорну сукню з квітковою вишивкою у червоному та білому кольорах.

Фото: https://www.instagram.com/repyahovakate/

Настя Каменських зустріла День Незалежності-2022 у Києві, поки її чоловік Потап перебуває за кордоном. Святковим вбранням співачки стала шовкова бузкова сукня з довгими рукавами довжиною вище коліна.

Фото: instagram.com/kamenskux/

Деякі відомі українки День Незалежності зустрічали у стилі кежуал, у патріотичних футболках. Серед них – Наталка Денисенко, Юлія Саніна та Маша Єфросиніна.

Фото: https://www.instagram.com/natalka_denisenko_official

Фото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

Фото: https://www.instagram.com/the_hardkiss/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий