RU  UA

Дізнатися

Анна Неплях на честь Хелловіну знялася в образі Маски з зеленим обличчям: фото

Підписникам сподобалося сміливе перевтілення

Кожного року в ніч з 31 жовтня на 1 листопада відзначається Хелловін (Гелловін) або День усіх святих чи День мертвих. Один із головних атрибутів святкування – яскравий костюм, який дає людині можливість якийсь час перевтілитися в іншого персонажа.

Свій варіант святкового вбрання показала в Instagram українська модель та учасниця конкурсу краси "Міс Всесвіт-2021" Анна Неплях. Вона обрала образ головного героя американського комедійного фільму "Маска", що був випущений влітку 1994 року. Роль Стенлі Іпкіса на екрані втілив знаменитий актор Джим Керрі.

Фото: instagram.com/neplyah

Фото: instagram.com/neplyah

Читайте також: День усіх святих 2022: яскраві листівки та привітання з Хелловіном у віршах та прозі.

"Це не зйомка, це пожежа", - написала Неплях в описі до серії фото, де позувала в новому амплуа. Знаменитість з'явилася у жовтому брючному костюмі, чорному топі, босоніжках на підборах, а завершували аутфіт атласна хустка на шиї в чорно-білих тонах, капелюх та сама зелена Маска – така, яку носив Керрі у фільмі.

Фото: instagram.com/neplyah

Підписники оцінили святковий образ моделі. У коментарях вони не пошкодували компліментів для Анни, зазначивши, що амплуа Маски їй вдалося на всі 100 відсотків:

"Мій улюблений фільм дитинства. Просто нереальний образ!", "Яка ви гарна", "Задумка просто вогонь", "Супер! Це ваш образ", "Очманіти! Це дуже класно", "Вам дуже личить".

Фото: instagram.com/neplyah

Фото: instagram.com/neplyah

Нагадаємо, Анна Неплях - українська модель, переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2021". Раніше вона була коронована "Міс Інтерконтиненталь Україна" у 2017 році. Дівчина родом із Дніпра (Дніпропетровська). Вивчала землеустрій та кадастр у Київському національному університеті будівництва і архітектури (КНУБА). У 2020 році з'явилася в 10-му сезоні української версії "Холостяка".

Фото: instagram.com/neplyah

Фото: instagram.com/neplyah

  • Відзначаючи Хелловін, українці активно займаються ворожінням та питають у долі, на що треба чекати в майбутньому. "Апостроф" з нагоди свята розповів, як правильно ворожити на кохання, майбутнє та виконання бажань.
  • Також ми розповідали про те, як зробити ліхтар з гарбуза. Світильник з гарбуза або Джек-ліхтар - символ та невід'ємний атрибут Хелловіна, який легко можна зробити своїми руками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Ирина Горовая рассказала о личной жизни дочери Натальи. Девушка вышла замуж и живет в Польше

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Певица Злата Огневич рассказала, планирует ли возвращаться в политику. Артистка вспомнила свой предыдущий опыт

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Певица Тоня Матвиенко рассказала, что после смерти Нины Митрофановны часто видит ее в своих снах. Артистка до сих пор не освободила комнату от маминых вещей