Лайм

Після шести місяців на нулі. Тарас Тополя розповів, чи готовий до скандалів на Нацвідборі

Лідер гурту "Антитіла" увійшов до трійки суддів

Жоден Національний відбір на "Євробачення" не обходиться без скандалів, у тому числі з членами журі. У 2020 році Тіну Кароль звинуватили у підсудженні своїм підопічним з проекту "Голос країни", а 2022-го під час оголошення підсумків голосування відбулася плутанина з оцінками, після якої голова оргкомітету подав у відставку.

Суддя нинішнього Нацвідбору Тарас Тополя зізнався у телемарафоні, що не виключає того, що скандали будуть і цьогоріч. Він не боїться їх і готовий до різного розвитку подій.

Фото: instagram.com/antytila_official

"У цьому для мене нічого страшного немає. Після шести місяців на нулі складно знайти те, до чого я не готовий", - зізнався лідер гурту "Антитіла".

Читайте також: Українці обрали трьох суддів Нацвідбору на Євробачення-2023: хто переміг у голосуванні

Єдине, чого боїться музикант – помилитись у виборі гідного представника України на "Євробаченні-2023".

"Це відповідальна місія. У зв'язку з цим я маю витратити велику частину свого часу, щоб досконало вивчити всіх претендентів: їхній творчий матеріал, їхню біографію, їхні заяви, їхню життєву позицію і таке інше. Щоб коли дійде момент сісти за стіл журі поруч з Джамалою та Юлією Саніною, бути вже готовим дійсно об'єктивно, максимально широко оцінувати кожного з кандидатів", - зазначив Тарас.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Нагадаємо, Тарас Тополя зі своєю музичною командою ще задовго до повномасштабної війни в Україні вступив до лав територіальної оборони, щоб захищати рідну країну від окупантів. У перші дні російського вторгнення "Антитіла" служили у Києві, а потім їх перенаправили до Харкова, де вони несли бойові медичні чергування на нульовій лінії фронту. Наприкінці серпня Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підписав наказ про відкомандерування колективу із зони бойових дій.

Читайте на тему: Дивні моменти в поведінці: ALYOSHA розповіла, як змінився Тарас Тополя після фронту

Фото: instagram.com/antytila_official

Нині музиканти зосередили свої зусилля на іншому напрямі – культурному. "Антитіла" дають благодійні концерти на підтримку України, а невдовзі Тарас Тополя сяде за суддівський стіл Нацвідбору.

Фінал Національного відбору на "Євробачення-2023" відбудеться 17 грудня у Києві. Через можливість ворожих атак, захід вирішили провести в укритті. Організатори зважилися на такий крок, щоб убезпечити учасників та співробітників від можливої небезпеки, а також провести онлайн-трансляцію шоу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також