RU  UA

Дізнатися

Баблорубка: Тіна Кароль жорстко висловився про Меладзе, який виступає у Москві

Співак заробляє гроші в РФ попри свою "антивоєнну" позицію

За повідомленнями росЗМІ, пісні Валерія Меладзе зняли з ефірів російських радіостанцій через його антивоєнну позицію. Такі санкції не завадили співакові працювати у країні, яка веде злочинну руйнівну війну проти України.

Меладзе виступив у Москві на святкуванні дня народження російської блогерки Валерії Чекаліної. Він співав на одній сцені з путіністом Філіппом Кіркоровим, який називав російських окупантів "героями" і відвідував їх у лікарні окупованого Криму.

Фото: Скріншот із

Такі подвійні стандарти впали у вічі Тіні Кароль, яка прокоментувала поведінку Меладзе. "П - послідовність, принциповість, порядність, поребрик, - написала вона в Instagram-історіях. - Тому я не вірю жодному, хто "кається". Баблорубка".

Фото: https://www.instagram.com/tina_karol/

Читайте на тему: "Кіркоров сказав нічого не говорити": Потап вперше розкрив, чому Ані Лорак мовчить про війну.

Нагадаємо, що Меладзе 24 лютого записав в Instgaram відео, в якому закликав зупинити війну, але не став називати речі своїми іменами. Співак обмежився абстрактними формулюваннями та не використав слово "війна".

"Сьогодні сталося те, що не могло і не мало статися ніколи. Історія колись розсудить і розставити все по своїх місцях. Ну а я сьогодні хочу попросити вас, я благаю сісти за стіл перемовин. Люди повинні вміти домовлятися, для цього нам дана мова, для цього нам дані всі здібності. Люди не повинні гинути. Це потрібно зупинити", - сказав він.

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Алексей Завгородний из группы Время и Стекло подтвердил роман с танцовщицей Юлией Сахневич - артист показал романтическое видео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Украину впервые с 2014 года приехала представительница королевской семьи герцогиня Эдинбургская - что известно о ее поездке, фото

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показал новое фото с фронта и сообщил, что сейчас вместе с побратимами защищает город Часов Яр в Донецкой области