Лайм

Фінал шоу "Голос країни-12" пройде в метро: коли дивитися і хто побореться за перемогу

Заключний концерт та голосування пройде 20 листопада

13 листопада на каналі ТЕТ показали останній випуск шоу "Голос країни-12", записаний до 24 лютого. Він ознаменував завершення етапу нокаутів, коли тренери проекту (Потап, Оля Полякова, Надя Дорофєєва та Святослав Вакарчук) обирали, хто з їхніх підопічних потрапить до фіналу.

Коли фінал шоу "Голос країни-2022"

У попередніх сезонах суперфіналу шоу "Голос країни" передували два півфінали, але у 2022 році буде лише один прямий ефір, у якому визначиться переможець проекту. Фінальний випуск 12 сезону покажуть 20 листопада о 19:00 на каналі ТЕТ.

Як і багато заходів після початку повномасштабної війни, заключний живий концерт проведуть у метро. Окрім фіналістів трьох зіркових команд та команди "Другий шанс" глядачі побачать виступи Пташки з "Азовсталі" (Катерини Поліщук), гурту "Антиліа", дитячого хору GoldDem Kids та молодого музиканта Shumei.

Читайте на тему: Виступ дочки Костянтина Меладзе вирізали з ефіру "Голос країни-12".

Спочатку у фіналі мали брати участь команди чотирьох зіркових тренерів, але Святослав Вакарчук відмовився зніматися у продовженні шоу "Голос країни-12" після початку повномасштабної війни. Лідер гурту "Океан Ельзи" сказав, що ця робота заважатиме його волонтерській діяльності та концертам, на яких він збирає гроші для ЗСУ. У такий спосіб троє учасників його команди потрапили до інших тренерів.

Команда Потапа

Павло Нажига – музикант із Чернівців, чий виступ не увійшов до ефіру 13.11.22, оскільки він виконував пісню російського співака.

Василь Палюх – іподиякон із села Сошичне Волинської області, який переспівав пісню "Unbreak my heart" квартету Il Divo.

Каріна Столаба - фіналістка шоу "Голос.Діти", яка виборола місце у фіналі потужним виконанням пісні Аліни Паш "Ой, на горі".

Команда Олі Полякової

Дімаш Даулетов - співак із Казахстану, який у нокаутах вразив публіку та зіркову наставницю піснею українською мовою "Намалюю тобі зорі". Авторка пісні Тіна Кароль, яка прийшла на "Голос країни-12", виконала свій хіт у дуеті з учасником проекту.

Читайте на тему: Оля Полякова стала учасницею шоу "Танці з зірками" у Грузії.

Сергій Соловйов – електрик із Запоріжжя, чий батько – захисник Маріуполя, який нещодавно повернувся з російського полону. Він потрапив у фінал завдяки талановитому виконанню пісні "You" гурту Ten Sharp.

Олена Чукаленко - дочка циганського барона та похресниця Віктора Павлика, яка виконала пісню Адель "Rolling in the Deep" та зачарувала тренерів проекту.

Команда Наді Дорофєєвої

Давид Маскіса 8 років жив у Німеччині та працював інженером-механіком. На момент початку повномасштабної війни опинився в Україні та не виїхав за кордон. Учасник шоу "Голос країни-12" у нокаутах виконав пісню Олі Полякової "Лед тронулся" і потрапив у фінал.

Інеса Грицаєнко – професійна співачка, яка запам'яталася глядачам виступами із сестрою-саксофоністкою. У нокаутах дівчина виступила із піснею "Montero" репера Lil Nas X.

Олександр Свіріденко - військовий ЗСУ, який у нокаутах пробився у фінал "Голосу країни-2022" із піснею Христини Соловій "Шкідлива звичка". Також музикант виступав у метро разом зі Святославом Вакарчуком, який під час сліпих прослуховувань шоу не взяв його до своєї команди.

Команда Святослава Вакарчука

Аліє Хаджабадінова – кримська татарка, яка зачарувала всіх суддів проекту ще на етапі сліпих прослуховувань. У нокаутах дівчина виконала українську пісню "Верше, мій верше" та пройшла у фінал. Після рандомного перерозподілу за допомогою комп'ютера вокалістка потрапила до команди Наді Дорофєєвої.

Анна Кіндзерська – професійна джазова вокалістка та авторка пісень. Дівчина з багатодітної родини у нокаутах виграла місце у фіналі завдяки талановитому виконанню пісні "Думі мої". Вона потрапила до команди Олі Полякової.

Михайло Цар – 21-річний співак із Чернівців. Після початку повномасштабної війни він виїхав із України до Німеччини (у музиканта інвалідність по слуху). Фіналістом проекту "Голос країни-2022" він став завдяки виконанню пісні "Злива" гурту Бумбокс та Джамали.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації