RU  UA

Дізнатися

Зустріч через 9 місяців: Сергій Бабкін приїхав до Харкова і показав своє місце сили

Співак вперше за час війни приїхав в Україну

Сергій Бабкін не був в Україні 9 місяців - на початку повномасштабного вторгнення РФ музикант із сім'єю виїхав до Німеччини. Днями співак приїхав до рідного Харкова і одразу вирушив у місце, де він бував щодня.

Музикант опублікував в Instagram відео із парку Саржин Яр. До війни Бабкін щоранку ходив до джерела, щоб поринути у прохолодну воду. Наприкінці серпня росіяни обстріляли територію парку – купіль у формі хреста дивом уціліла. Співак прогулявся пораненим парком і вперше за довгий час поринув у своє "місце сили".

Фото: instagram.com/babkin_official

"До 24 лютого 2022 року я це робив майже щоранку - приходив сюди. Тому, приїхавши додому, першим ділом я прибіг сюди. На підзарядку. Тому що це місце сили. Не міг цього не зробити", - поділився виконавець.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sergiy Babkin.5niцца.Musician. (@babkin_official)

Читайте також: Де я братиму гроші? Сергій Бабкін відповів, чому не повертається в Україну

Сергій Бабкін також відіграв імпровізований вуличний концерт. Незважаючи на холод та мокрий сніг, послухати музиканта прийшли десятки харків'ян, які продовжують переживати нещадні обстріли міста.

"Харків. У нас вийшов такий крутий експромт! Навіть погода не завадила нам зустрітися! І це теж - про Харків незламний! Дякую вам, мої рідні!", - звернувся співак до земляків.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sergiy Babkin.5niцца.Musician. (@babkin_official)

  • Ще один уродженець Харкова Володимир Дантес вперше за довгий час приїхав до рідного міста та поділився емоціями від повернення додому.
  • Раніше у Харкові побував лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. Музикант розповів у соціальних мережах про те, як війна змінила українське місто.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность