RU  UA

Дізнатися

У Литві вирішили, чи вважати Світлану Лободу персоною нон грата

Проти концертів співачки висловився міністр культури країни

Напередодні гастролей Світлани Лободи у Литві спалахнув скандал. Міністр культури Сімос Кайріс сказав, що співачка може представляти "ризик для країни" через її активну концертну діяльність у Росії після анексії Криму. На тлі цих заяв у ЗМІ з'явилася інформація, що Лободу в країні визнають персоною нон грата.

Фото: instagram.com/lobodaofficial/

Співачка назвала таку інформацію чорним піаром та вкидами. "На сьогоднішній день жодної офіційної заборони на мій в'їзд до Литви немає. Мої заплановані концерти в Литві на підтримку України відбудуться. Слава Україні!" - прокоментувала вона.

Читайте по темі: "Вона визнає свої помилки": Анатолій Анатоліч заступився за Світлану Лободу перед українцями.

Лобода мала рацію, пише литовське видання Deifi. Після тимчасової паузи організатор гастролей відновив продаж квитків на її концерти. "Захід відбудеться у заплановані дати. Організатор отримав офіційне повідомлення про те, що виконавиця не буде внесена до списку небажаних осіб у Литві", - йдеться на сайті з квитками.

  • Нагадаємо, що Світлана Лобода жила та працювала в Росії до початку повномасштабного вторгнення в Україну. Після анексії Криму та початку війни на Донбасі співачка не "думала про політику", про що сьогодні, за її словами, шкодує.
  • Після 24 лютого протягом місяця Лобода не називала Росію агресором. Згодом співачка пояснила, що хотіла безпечно залишити РФ, перш ніж висловити свою позицію.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие