RU  UA

Дізнатися

Беар Гріллс приїхав в Україну: що відомо про візит знаменитого британського мандрівника

Користувачі мережі назвали можливу причину приїзду зірки

Британський мандрівник, телеведучий та письменник Беар Гріллс, найбільш відомий за програмою "Вижити за будь-яку ціну", приїхав до України, наслідуючи приклад багатьох інших світових знаменитостей. Його помітили на одній із АЗС.

Фото та відео із зіркою публікують Telegram-канали. Поки що залишається таємницею, з якою метою Гріллс вирішив навідатися до нашої країни. Проте люди у коментарях припускають, що мандрівник хоче задокументувати життя українців у реаліях війни.

"Беар Гріллс приїхав до України, щоб випробувати свої сили в Житомирі", - з гумором відреагував на візит зірки український військовий кореспондент Ілля Пономаренко. Відповідну заяву він зробив на своїй сторінці в Twitter.

Читайте також: Не тільки українців. Кого з голлівудських зірок Зеленський нагородив орденами.

Відомо, що 24 лютого, після початку повномасштабної війни Росії проти України Беар підтримав Україну та засудив вторгнення РФ на територію незалежної держави.

Беар Гріллс веде програму "Man vs. Wild" (в українськомовному озвученні - "Вижити будь-якою ціною"), яка виходить на "Channel 4" для Великої Британії і на Discovery Channel для США, Європи, Азії та Африки. У програмі чоловік висаджується в диких місцях, показуючи глядачам, як виживати. Шоу виходить з жовтня 2006 року, на сьогодні вийшло вже 7 сезонів.

Концепція заключається в тому, що ведучого "викидають" у різних точках Землі, і головним його завданням є дістатися до цивілізації. Гріллс, знаходячись в екстремальних умовах, показує глядачам, як харчуватися в умовах браку провізії, як розпалювати вогонь без сірників, які види укриттів для ночівлі можна зробити з підручних засобів, як визначати сторони світу без компасу, що варто пам'ятати про безпеку в дикій природі і т.д.

Фото: instagram.com/beargrylls

За 7 сезонів програми Беар встиг піднятися на скелю, стрибнути з парашутом з гелікоптера, аеростата і літака, політати на параплані, перетнути річкові пороги, поїсти непереварені залишки ведмежих екскрементів, поборотися з алігатором, стрибнути з водоспаду і багато іншого. В рамках проекту Гріллс також розповідає історії про мандрівників, що загубилися або загинули в дикій природі.

Читайте на тему: Укрзалізниця спростувала новину про візит Стівена Кінга до Києва.

Телебачення та подорожі - не єдине, чим живе та цікавиться чоловік. Гріллс також працює мотиваційним оратором, має власну лінійку одягу, яка виробляється фірмою "Craghoppers", та займається благодійністю.

  • Наприкінці червня в Україну приїжджав голлівудський актор і посол доброї волі ООН Бен Стіллер. Зірка кіно побував у Макарові та Ірпені.
  • Голлівудська акторка Джесіка Честейн приїжджала до нашої країни в серпні. Вона зустрілася із президентом України Володимиром Зеленським, відвідала дітей в "Охматдиті" та була в Ірпені.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Николас Карма рассказал, что во Львове на него напали хулиганы. Карма обратился к стражам порядка

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барских дал большой концерт в Киеве. Наталья Могилевская побывала на шоу и рассказала о своих эмоциях

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ирина Билык рассказала о своей личной жизни. Сердце певицы занято