Лайм

Не така гламурна, як інші: українка Вікторія Апанасенко вирушила на конкурс Міс Всесвіт-2022

Модель у спортивному костюмі показала фото із прапором України

Модель та волонтер Вікторія Апанасенко вирушила до Нового Орлеану (США), де вже цього місяця представить Україну на "Міс Всесвіт-2022". Виїзд за кордон українки, яка готувалася до конкурсу в умовах війни, супроводжувався сигналами повітряної тривоги та звуками вибухів від російських ракет.

Цього року через вторгнення РФ традиційного фото з українського аеропорту не було, знімок з прапором та валізами "Міс Україна Всесвіт-2022" зробила у Варшаві. У своєму Instagram Вікторія показала серію кадрів, зроблених перед посадкою на літак, і не упустила можливості подякувати Польщі за теплий прийом та підтримку України в період війни.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

"Україна - Польща. 20 годин без сну, виїзд на Міс Всесвіт під звуки повітряної тривоги, вибухів, дронів камікадзе та ракет. Але я доїхала до Польщі! Вдячна Польщі за теплий прийом та підтримку України", - написала Апанасенко.

Читайте також: Яким буде національний костюм українки Вікторії Апанасенко на конкурсі "Міс Всесвіт-2022": фото.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Українка додала, що хоча її образ в аеропорту не такий гламурний, як в інших учасниць міжнародного конкурсу, але для неї найголовнішим є лише наш прапор, який вона міцно тримає у руках. "Наш символ свободи, віри і сили, які є в серці кожного українця!", - підкреслила Вікторія.

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

"Міс Всесвіт-2022" відбудеться у США 14 січня. Цього року за титул боротимуться 85 конкурсанток, у тому числі й російська модель Анна Ліннікова. Росія візьме участь у конкурсі попри вимоги України дискваліфікувати країну-окупант із міжнародного заходу.

Фото: missuniverse.com

Нагадаємо, у травні президент "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова звернулася до керівництва Miss Universe з вимогою позбавити Росію участі в конкурсі. Вона була впевнена, що партнери "ухвалять правильне рішення", оскільки президент конкурсу "Міс Всесвіт" Пола Шугарт із початку повномасштабного вторгнення РФ підтримує український народ.

Також закликала не допускати Росію до участі у "Міс Всесвіт" Анна Неплях - представниця України на торішньому конкурсі.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші