RU  UA

Дізнатися

З’явилася хвороба: Ілона Гвоздьова розповіла, як стрес через війну вдарив по здоров’ю її чоловіка

Чоловік зіткнувся з випаданням волосся

Кожен українець в умовах російської агресії проти нашої країни переживає стрес, який може негативно впливати на здоров'я та викликати різні захворювання. Українська журналістка та блогерка Раміна Есхакзай через війну зіткнулася з проблемою акне, а у чоловіка Ілони Гвоздьової, бізнесмена Івана Хом'ячука, діагностували алопецію.

Про хворобу чоловіка хореограф розповіла в Instagram-"історіях", відповідаючи на запитання підписників. Шанувальники танцівниці помітили, що брови її чоловіка сильно порідшали, і вирішили поцікавитися причинами. "Що у чоловіка з бровами?", - запитав один із фоловерів.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Цей рік сильно вдарив по здоров'ю чоловіка і з'явилася хвороба - алопеція. Намагаємося боротися і проходимо обстеження поки що. Імунітет чоловіка вирішив, що волосся на обличчі - це зайва річ, і намагається від них звільнитися", - написала Ілона.

Читайте також: Ілона Гвоздьова показала, що російські окупанти зробили з улюбленою машиною її чоловіка.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Алопеція (облисіння) - це аутоімунний розлад, що призводить до неконтрольованого випадання волосся. Одним із факторів, які провокують патологію, є психологічні проблеми: часті стреси, депресії, синдром хронічної втоми.

Ілона Гвоздьова та Іван Хом'ячук разом уже 13 років, 8 з яких – у шлюбі. Пара виховує двох дітей: дочку Валерію та сина Домініка. На початку повномасштабного вторгнення Росії хореограф вивезла дітей до Італії, але вже за два місяці повернулася додому - танцівниця не витримала розлуки з чоловіком.

  • Після повернення в Україну переможниця 5 сезону шоу "Танці з зірками" повінчалася із чоловіком. Кадрами з таїнства Ілона поділилася в Instagram.
  • Читайте також на theLime, як після початку повномасштабної війни Ілона Гвоздьова спілкується з родичами з Криму.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие