RU  UA

Дізнатися

Померла Ліза Марі Преслі - єдиній дочці Елвіса було 54 роки

Знаменитість не вдалося врятувати після зупинки серця

Померла Ліза Марі Преслі - американська співачка, єдина дочка Елвіса Преслі, колишня дружина Майкла Джексона та Ніколаса Кейджа. Про смерть жінки у віці 54 років повідомила її мати Прісцила Преслі, пише Page Six.

"З важким серцем я маю поділитися жахливою новиною про те, що моя прекрасна дочка Ліза Марі покинула нас, - заявила Прісцила. - Вона була найпалкішою, найсильнішою і найбільш люблячою жінкою, яку я знала".

Ліза Марі Преслі за 2 дні до смерті на церемонії вручення премії "Золотий глобус-2023" Фото: Getty Images

За даними TMZ, 12 січня доньку Елвіса Преслі доправили до лікарні Вест-Хіллз у Каліфорнії після зупинки серця. Лікарям вдалося реанімувати Лізу Марію, після чого її ввели в медикаментозну кому. Стан жінки був критичним, перед смертю її серце зупинялося ще кілька разів.

Офіційну причину смерті буде встановлено пізніше, але джерела повідомили Page Six, що вдома у Преслі "не було жодних наркотиків".

Читайте по темі: Легендарний рок-гітарист Джефф Бек помер у віці 78 років.

Фото: Getty Images

Ліза Марі, здавалося, була здоровою всього кілька днів назад. Вона відвідала "Золотий глобус-2023" року разом зі своєю матір'ю, щоб підтримати Остіна Батлера - актора, який отримав нагороду за найкращу роль у драмі "Елвіс" База Лурмана. Співачка розплакалася, коли 31-річний Батлер сказав під час своєї промови: "Ліза Марі, Прісцила, я люблю вас назавжди".

Шанувальники зауважили, що Ліза Марі здавалася нестійкою на церемонії вручення "Золотих глобусів". TMZ повідомляє, що у день заходу Преслі скаржилася на біль у животі.

Фото: Getty Images

Ліза Марі народилася в Мемфісі, штат Теннесі, 1968 року. Вона була єдиною дитиною Елвіса та Прісцили Преслі. Як і її легендарний батько, Ліза Марі пристрасно любила музику і за своє життя випустила три альбоми. Також вона керувала Благодійним фондом Елвіса Преслі після смерті батька.

Читайте по темі: "Елвіс" у будівлі: яким вийшов біографічний фільм про короля рок-н-ролу.

Фото: Getty Images

Зірка була одружена чотири рази, у тому числі з Майклом Джексоном і Ніколасом Кейджем. У неї було четверо дітей: двоє від першого чоловіка Денні Кіо (Райлі та Бенджамін) та двоє від четвертого Майкла Локвуда (Харпер та Фінлі).

Ліза Марі Преслі з дітьми напередодні самогубства сина Бенджаміна Фото: https://www.instagram.com/lisampresley/

Старший син Лізи-Марі Бендажмін покінчив життя самогубством у 2020 році у віці 27 років. Дочкою Лізи-Марі Преслі є відома актриса Райлі Кіо ("Супер Майк", "Божевільний Макс: Дорога люті", "Удача Лохана", "Будинок, який побудував Джек", "Диявол завжди тут", "Винний").

Читайте також

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"