RU  UA

Дізнатися

Брат зниклого в горах Джуліана Сендза припустив, що актора вже немає в живих

13 січня британський актор перестав виходити на зв'язок

У Каліфорнії майже два тижні продовжуються пошуки відомого актора Джуліана Сендза, який зник безвісти на горі Балді. Влада округу Сан-Бернардіно знайшла живим іншого зниклого туриста, 75-річного Джима Чанга, але слідів Сендза виявити не вдалося.

Видання People пише, що наземні та повітряні пошуки 65-річного Сендза продовжуються, хоча погана погода їх ускладнює.

Фото: Getty Images

"Наразі містера Сендза не знайшли, і жодних доказів його нинішнього місцезнаходження виявлено не було. Пошуки будуть продовжені, якщо дозволять погодні умови та стан ґрунту", - повідомили у департаменті шерифа.

Брат актора Нік Сендз сказав, що, на його думку, Джуліан загинув. "Він ще не оголошений "зниклим безвісти, імовірно мертвим", але в глибині душі я знаю, що його більше немає, - сказав Нік Craven Herald & Pioneer. - У його дусі було б вийти звідти [живим] і довести, що я не правий".

Читайте також: Через стихійне лихо в Каліфорнії евакуювали місто, де живуть принц Гаррі та Меган Маркл.

Також Нік поділився з виданням, що гора Балді була одним із улюблених місць Джуліана. Це найвища вершина в горах Сан-Габріель та популярний маршрут для піших прогулянок, який знаходиться за годину їзди від центру Лос-Анджелеса. Часто вона виявлялася смертельно небезпечною через нестійкий ґрунт після сильних опадів.

Джуліан Сендз відомий за фільмами "Кімната з видом", "Чорнокнижник", "Арахнофобія", "Голий сніданок", "Хелена в ящику", "Покидаючи Лас-Вегас". Останніми роками актор знімався у невеликих ролях у кіно та серіалах.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Когда начинается "Евровидение-2024" и в каком полуфинале выступят представительницы Украины alyona alyona и Jerry Heil