Лайм

Арнольд Шварценеггер збив жінку на велосипеді: що відомо про стан потерпілої

Відома причина аварії

Відомий американський бодібілдер, актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер, який підтримує Україну у протистоянні з російським агресором, на своєму позашляховику збив велосипедистку. ДТП сталося у Лос-Анджелесі.

Знаменитість їхав на маленькій швидкості, а жінка якраз повертала ліворуч, передає таблоїд TMZ. В джерелі зазначається, що зірка не встиг загальмувати, через що трапилася аварія.

Фото: Getty Images

Велосипедистка отримала незначні травми, загалом її стан нормальний. Наразі її направили до лікарні. Також уточнюється, що Шварценеггер забрав велосипед потерпілої та вже віддав його в ремонт.

Читайте також: Шварценеггер розповів росіянам правду про війну в Україні: її розпочали у Кремлі.

Правоохоронні органи повідомили виданню, що не вважають актора винним у ДТП, зазначаючи, що він у будь-якому випадку не встиг би загальмувати. Тим не менше розслідування цієї справи ще триває.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, близько року тому Шварценеггер також потрапив у серйозну ДТП, в результаті якої постраждала жінка. Це сталося у січні минулого року неподалік від будинку актора. Тоді зірка на своєму автомобілі Yukon заїхав на Toyota Prius, яким керувала жінка, а потім відкотився на Porsche, який слідував за ним. Внаслідок пригоди водій Пріуса отримала травму голови та була доставлена до лікарні. Сам Шварценеггер не отримав травм внаслідок аварії.

Згодом з’ясувалося, що Шварценеггер сильно переживав за постраждалу та навіть мав намір особисто відвідати її у лікарні.

Читайте на тему: "Залізний Арні" тепер у вишиванці: уродженець Бучі подарував Шварценеггеру цінний подарунок.

Арнольд Шварценеггер - американський бодібілдер, кіноактор і продюсер, бізнесмен і політик австрійського походження; 38-й губернатор штату Каліфорнія (2003–2011), член республіканської партії США.

24 січня 2014 року підтримав Революційні події в Україні: "Я хочу звернутися до українців. Знайте, що я бажаю вам успіху у вашій мирній боротьбі за демократію і свободу. Миру вам!".

30 липня 2015 року був внесений у "Білий Список Друзів України" [неформальна назва списку митців (діячів культури, кіноакторів, акторів тощо), які висловилися за територіальну цілісність України та "дедалі гучніше висловлюють свою підтримку нашій державі в боротьбі із загарбником"].

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита