Лайм

Учасниця "Холостяка-12" заявила, що Топольський на шоу повторював надиктований текст

Дівчина висловила свою думку про головного героя

Учасниця 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Юлія Кавчук вже не перша дівчина, яка заявляє про нещирість Алекса Топольського під час знімань шоу. Раніше в правдивості його слів засумнівалася Аліна Єршова, а цього разу своїм пережитим досвідом поділилася і Кавчук.

У інтерв’ю Вікторії Сіроклин дівчина розповіла, що Топольський користувався підказками авторів шоу. Більше того, за її словами, чоловік повторював надиктований текст, який чув у своєму навушнику.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

"Було багато моментів, які мене дратували. Топольський – людина-актор. Наприклад, у нас із Катею було парне побачення з "Холостяком". Все було супер, все добре. Ми гарно спілкувалися, мені так здалося. При зустрічі він нічого не каже, що щось не так чи ще щось таке… Тут церемонія трояд, і я розраховую на те, що я спокійно отримаю свою троянду, але він мені видає: "Мене бентежить твоя невпевненість". У вухо йому диктують слова. А я на це все дивлюся і думаю: "Зрозуміло…". Чесно, я вже тоді хотіла йти додому", - зізналася Юлія.

Читайте також: Грошей немає, не дуже розумний: учасниця "Холостяка-12" висловилася про Топольського.

"Коли я вже покидала проект, він мені сказав: "Все класно, мені завжди було добре з тобою", - також продовжила розповідати вона. - А я йому у відповідь: "А мені було з тобою добре, "коли у тебе не було "вуха".

Юлія КавчукФото: instagram.com/yuliya_kavchuk

Кавчук зазначила, що коли вона йшла з шоу, було чотири варіанти того, як редактори можуть подати це: "Перший: Топольський каже: "Я сумніваюсь в тому, що тобі потрібен цей проект. Я не знаю, хто проти блондинок… Оцей от надиктований текст. Бо звідки він може знати в своєму Маямі, що я на першому курсі брала участь у шоу "Хто проти блондинок?".

"Другий: він каже мені: "Ти колись заявляла, що сім'я для тебе на третьому місці, а для мене важлива тільки сім'я". Третій: "Ти така невпевнена в собі". Я йому у відповідь на це: "Алекс, пройшло лише два дні. Як я за цей короткий час можу пропрацювати свою невпевненість?".

Читайте на тему: Брехня і лицемірство: переможниця "Холостяка" відреагувала на слова Топольського про їхні стосунки.

Також учасниця "Холостяка-12" зізналася, що останнє своє інтерв'ю на проекті вона так і не дала, оскільки в неї почалася тоді справжня істерика. Єдине, за що дівчина вдячна авторам шоу, - за те, що вонине показали її істерику в ефірі:

"Останнє інтерв'ю я не дала, я сказала там лише дві фрази. В мене була істерика. Я посварилася зі своїм редактором, в мене була страшна істерика, але мені, дякувати Богу, це пробачили. Я чекала, що це покажуть на пост, але не показали. За це їм єдине дякую – що не зіпсували мою репутацію".

Фото: instagram.com/yuliya_kavchuk

Як відомо, Юлія Кавчук вже близько 12 років займається готельним і ресторанним бізнесом. У період війни вона виїхала в Дубай, де зустріла свого обранця. Ним виявився футболіст із Бразилії.

"Ну гаразд... Може завтра видалю. Я веселюся, бо безробітна тепер, а він – працює. Вважаю – ідеально", - жартівливо підписала фото з бойфрендом дівчина.

Юлія зі своїм бойфрендомФото: instagram.com/yuliya_kavchuk

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога