RU  UA

Дізнатися

Пропонували 100 тисяч євро: Ротару відмовляється виступати у РФ після початку повномасштабної війни

Співачка дала зрозуміти, що не співатиме перед рашистами ні за які гроші

Українська виконавиця Софія Ротару раніше заявляла, що є аполітичною, однак з початком повномасштабного вторгнення позиція артистки кардинально змінилася. Хоч і рідко, але у соцмережах вона демонструє шанувальникам свої проукраїнські погляди, а також відмовляється виступати в країні-агресорці РФ, навіть якщо за це окупанти готові заплатити чималу суму.

Так, стало відомо, що Ротару не захотіла заспівати на корпоративі у державі-терористці, хоча за це їй пропонували 100 тисяч євро. Про це російській пресі розповіла модель Анна Калашникова.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Як заявила росіянка, українська співачка тяжко переживає війну в Україні, тому повністю відмовилася від концертної діяльності, а тим паче виступів у Росії.

Читайте також: Після спроби залишити країну на човні онук Софії Ротару виїхав з України.

"Вона не в настрої, через ситуацію, що відбувається, повністю відмовилася від концертної діяльності. Я знаю, що їй і в грудні пропонували корпоративи. Але вона навідріз відмовляється. Софія Михайлівна близько до серця бере все, що відбувається, їй важко зібратися", - сказала Калашникова.

Нагадаємо, про війну в Україні артистка говорить не багато, проте після чергового жахливого обстрілу з боку росіян, висвітлює фото моторошних наслідків у соціальних мережах. На початку серпня Ротару опублікувала пост, яким дала фанатам зрозуміти, що вона знаходиться в Україні і виїжджати нікуди не збирається.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

28 лютого, у перші дні повномасштабної війни, виконавиця оприлюднила пост з наступними словами:

"Незалежність і Свобода коштує дорого - це правда, але невже вона варта того, щоб російські ракети знищували мирних жителів, дітей і руйнували міста України. Ці факти розривають моє серце на частини! Я в Києві! Молюся за наших захисників і МИР в УКРАЇНІ. Пишу цей текст і так, мої руки тремтять. Тремтять, бо по всій Україні точаться жорстокі бої… Сил нам усім і Миру!".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность