Лайм

Катя Осадча привітала маму з днем народження і показала, як молодо вона виглядає: фото

Чоловік зірки, колеги та шанувальники приєдналися до привітань

Українська телеведуча Катя Осадча, яка раніше показала свого батька, цього разу поділилася зворушливими знімками з мамою Оленою. Знаменитість опублікувала сімейні кадри з нагоди дня народження рідної людини.

"З днем народження, мама! Минулого року ми загадували, щоб цей твій День народження ми святкували вже без війни, не так це сталось швидко, але зараз ми впевнено дивимося вперед. Я щороку пишу, що хочу мати таку саму жагу до життя, красу і молодість, як мама, і цей рік не виключення. Сподіваюсь, що цей ген в мене є", - написала любляча донька у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Не знаю, чи буду я бабусею трьох онуків, але я точно хочу бути такою бабусею. Будь щасливою і такою ж красивою! Перемоги скорішої, а все решта ми зробимо разом!" - також додала вона. На оприлюднених у мережі фото жінка позувала з донькою та двома онуками - старшим Іваном та меншим Данилом.

Фото: instagram.com/kosadcha

Чоловік ведучої, колеги та шанувальники приєдналися до привітань та у коментарях залишили для пані Олени безліч приємних слів. Вони побажали їй міцного здоров'я, багато щастя та скорішої Перемоги для нашої країни. Деякі користувачі мережі додали, що мама Осадчої виглядає дуже молодо та красиво. Ось деякі їхні коментарі:

Читайте також: Катя Осадча привітала старшого сина Іллю з 20-річчям і показала сімейні фото.

"Многая літа, Олена Олександрівна! Ви велика молодець! Так тримати! З Днем народження!" – написав чоловік Осадчої Юрій Горбунов.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Вітаємо усі разом з її днем! Нехай буде щасливою", "Вітання! Мама красуня!", "Найщиріші вітання вашій мамі! Ви дуже схожа на свою маму. Обидві красуні", "Здоров‘я вашій матусі! Яка вона у вас молода й гарна", "Вітання! Кров не вода. Ваша мама дуже гарна!", "Здоров'я, довгих років життя та щасливого мирного неба!", "З іменинницею. Нехай мама буде самою щасливою! Здоров'я, гармонії, легкості! Переможного року!" - додали колеги та фанати.

Нагадаємо, Катя Осадча народилася 12 вересня 1983 року у Києві. Батько ведучої - Осадчий Олександр Володимирович - генеральний директор ВО "Київприлад". Мати - домогосподарка, за професією бібліотекарка. Також зірка має молодшого на кілька років брата.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil