RU  UA

Дізнатися

Неймовірно важко на чужині: Тоня Матвієнко повернулася додому після року життя за кордоном

Співачка не планує повертатися до Британії, де мешкала досі

У вересні минулого року Тоня Матвієнко зізналася, що після виїзду з України змушена була залишитися за кордоном через відсутність грошей. Після початку повномасштабної війни родина співачки не мала заробітку, тому разом із 6-річною дочкою вона рік жила у спонсорів у Великій Британії.

"У нашої сім'ї заробітку зараз немає. Мене часто запитують, чому я за кордоном. Уявіть, у нас вдома троє артистів. Роботи немає, комунальні треба платити, харчуватися, просто виживати. Тому я й поїхала до Британії, я тут отримую допомогу. Щоб було, на що поїсти купити. Я не знаю, як інші артисти виживають. Якби в мене чоловік був на держслужбі, якийсь бізнес... У нас з Арсеном немає нічого цього, ми всі вкладали у себе, свої пісні, кліпи", - розповіла Тоня.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Читайте таке: Встигаю відкласти: Тоня Матвієнко розповіла, яку матеріальну допомогу отримує у Британії.

Тепер Матвієнко повернулася додому, чому неймовірно рада. Співачка не планує повертатися за кордон, оскільки розлука з родиною та домом виявилася надто важкою.

"Ніколи не уявляла, що доведеться жити за кордоном. Неймовірно важко бути відірваною від сім'ї, дому, друзів, - написала Тоня в Instagram. - Останній рік я почувала себе пташкою у клітці. 3 березня пташка випурхнула і не знає, на яку гілку сідати - величезна купа справ. Усього за три дні перебування вдома, на рідній українській землі, я заповнила емоційний вакуум, який виник у душі за час перебування на чужині. Отже, друзі, я вдома, у рідному Києві!"

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

У коментарях Матвієнко підтвердила, що її повернення - не тимчасове: вона планує залишитися з чоловіком Арсеном Мірзояном та мамою Ніною Матвієнко. Також в Україні знаходилася і її 24-річна дочка Уляна, яка хоч і виїжджала за кордон на початку вторгнення, але все ж таки повернулася і знайшла роботу на батьківщині.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии