Лайм

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2023" впали: що говорять букмекери

TVORCHI можуть поступитися Швеції та Фінляндії

Група TVORCHI випустила фінальну версію пісні "Heart of Steel" (Серце зі сталі), з якою представить Україну на "Євробаченні-2023". Після критики під час Нацвідбору музиканти намагалися її вдосконалити: додали український куплет та нове звучання наприкінці треку. Але чи є шанси у TVORCHI перемогти в конкурсі? Ось що про це говорять букмекери.

Фото: instagram.com/tvorchi_official/

За даними сайту Eurovisionworld, Україна довго залишалася фаворитом букмекерів. Ще у грудні TVORCHI перебували на першому місці у рейтингу, а їхні шанси на перемогу перевищували 20%. Сьогодні ситуація змінилася не на нашу користь: пісня "Heart of Steel" ділить другий рядок разом із Фінляндією.

Як TVORCHI, так і фінський виконавець Käärijä з піснею "Cha Cha Cha", мають по 14%. На першому місці знаходиться Швеція: її ймовірність виграти букмекери оцінюють у 35%.

Читайте також: Велика честь: Юлія Саніна стала ведучою гранд-фіналу "Євробачення-2023".

Фото: eurovisionworld.com

Хто основні конкуренти України на "Євробаченні-2023"

Представник Швеції на "Євробаченні-2023" визначиться 11 березня у фіналі конкурсу Melodifestivalen. Серед 12 фіналістів - переможниця "Євробачення-2012" Loreen з піснею "Tattoo" та 19-річна українка Марія Сур з піснею "Never Give Up".

Марія Сур родом із Запоріжжя, вона відома українським глядачам з шоу "Голос країни-12", в якому брала участь у команді Олі Полякової. Хоча її шанси поряд зі світовою зіркою невеликі, участь дівчини у Melodifestivalen варта уваги.


Фінляндію представляє Käärijä - 29-річний репер, співак та автор пісень. 2020 року він випустив свій дебютний альбом Fantastista. У пісні "Cha Cha Cha" він співає про нічні розваги:

"Тяжкий тиждень і багато довгих днів позаду

Мене цікавить лише піна колада та нічне життя”.

Нагадаємо, що 67-й конкурс "Євробачення" відбудеться у Ліверпулі на арені M&S Bank Arena. Британія погодилася провести його, доки в Україні триває війна. Дата першого півфіналу – 8 травня, другого – 11 травня, гранд-фіналу – 13 травня 2023 року.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття