Лайм

Злата Огнєвіч зібралася у Мексику на весілля учасника "Холостячки" з іншим чоловіком

Співачка підтримує вибір Андрія Хветкевича

У Злати Огнєвіч на зйомках шоу "Холостячка-2" зав'язалися дружні стосунки з кількома претендентами на її серце. Один з них - Макс Тарапата, а другий - Андрій Хветкевич, який здійснив камінг-аут і заручився зі своїм давнім партнером - фотографом Феліпе Боррасом.

Злата Огнєвіч позитивно сприйняла сміливу заяву учасника шоу. "Андрію, я так рада за тебе! Кохання вашій парі. Прекрасний і сміливий пост. Поважаю твій вибір і щирість", - писала вона.

У день народження Хветкевича співачка розповіла своїм підписникам, що має намір відвідати його весілля. Хоча пара живе в Майамі, свято вони організують у Мексиці.

"Весілля, на яке мене запросив Андрій Хветкевич, відбудеться в Мексиці у травні. Це буде грандіозна подія, чекайте від мене багато сторіс, це буде фантастика, я вже чекаю - не дочекаюся", - поділилася вона.

Читайте також: Екс-обраник Злати Огнєвіч із "Холостячки-2" зустрічається з моделлю: фото закоханих.

Андрій Хветкевич – уродженець Дніпра, який вже кілька років живе у США. Освоївши професію водолаза, він став шестиразовим рекордсменом України з фрідайвінгу.

Хветкевич здійснив камінг-аут 18 серпня 2022 року. Його підтримала як Злата Огневич, так і інші учасники шоу "Холостячка", у тому числі переможець Андрій Задворний.

"Зараз закриті кордони, і поїхати на весілля до Андрія у мене не вийде. І в Україні Андрію не вдасться зіграти весілля, бо у нас зараз така застаріла система та погляди, що одностатеві шлюби не дозволені. Я знаю, що держава над цим працює. Сподіваємося на прогрес у цьому плані, тому що любов має перемогти", - висловився він.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску