RU  UA

Дізнатися

Такий вид старості: Анатолій Анатоліч прокоментував скандальний випадок дівчини зі скакалкою

Шоумен висловився з цього приводу

Днями у мережі з'явилося відео, де дівчинка стрибала на скакалці біля одного з багатоповерхових будинків в Івано-Франківську. Поруч із нею в цей момент опинилася жінка старшого віку, яка почала робити зауваження, аргументуючи їх тим, що та заважає. У відповідь героїня ролика почала пояснювати свою точку зору, на що почула наступні вислови: "соплячка невихована" та "мале гівно".

Суперечка між дівчинкою та старшою жінкою тривала кілька хвилин. Однак переконати старше покоління авторці відео так і не вдалося, і навіть перехожий, який спробував захистити дівчинку, суттєво не зміг вплинути на ситуацію.

Авторка відеоФото: YouTube

Український телеведучий Анатолій Анатоліч висловив свою думку з приводу скандального інциденту. На своїй сторінці в Instagram він опублікував відповідне відеозвернення.

Читайте також: Знаю один інсайд: Анатолій Анатоліч розповів, чому повернув родину в Україну із Франції.

"Дівчинка вийшла пострибати на скакалці перед під’їздом і нарвалася на бабусю, яка почала казати, що та йшла геть. В моєму дитинстві біля під’їзду завжди сиділи бабусі. Зазвичай вони були добрі і хороші, але в кожному дворі була бабуся, яка всіх ненавидить", - зазначив шоумен.

"Я думав тоді, що це тому, що вона погана, а зараз розумію, що це такий вид старості. Така одинока старість. І я чомусь думаю, що все-таки нещасна старість. Хоча все індивідуально. Хоча пару років тому у Флориді бабусі в басейні біля океану фиркали на моїх дітей, які купались поруч. Що доводить: щоб бути незадоволеною життям бабкою, не обов’язково жити бідно десь в Кривому Розі, чи Франківську. Можна і в Маямі так само не любити людей навколо", - додав він.

"Але зверніть увагу на інше на цьому відео. На дівчинку і її реакції. Ось це дуже цікаво. Вірю, що навіть ця бабуся насправді добра і хороша, просто день не задався", - резюмував знаменитість.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии