RU  UA

Дізнатися

Коля Сєрга і його тато святкують день народження в один день: обидва служать у ЗСУ

Артист подякував рідній людині за дисципліну та принципи

23 березня свій день народження відзначає Коля Сєрга. Гумористу, музиканту та ведучому, який разом з іншими захищає нашу країну, виповнилося 34 роки. З нагоди свята він опублікував сімейне фото зі своїм батьком.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці знаменитості в Instagram. Оприлюднити кадр з рідною людиною він вирішив не просто так, адже 23 березня день народження святкує і його батько. Чоловік, якому виповнилося 60 років, теж служить у ЗСУ.

Коля Сєрга з батькомФото: instagram.com/thekolya

"34 та 60. Батько, дякую за дисциплину та принципи. З Днем Народження нас! Разом до Перемоги", - йдеться в дописі Сєрги в соцмережах.

Читайте на тему: Азарт і тваринний страх: Коля Сєрга поділився переживаннями після обстрілів на фронті.

На знімку обидва позують у військовій формі, обіймаючи один одного за плечі. Відомо, що Коля є військовослужбовцем 59-ї бригади. Нещодавно він говорив, що зараз перебуває в зоні бойових дій на Донеччині. Батько артиста в серпні минулого року воював на Херсонському напрямку, а нині служить у 126-й окремій бригаді Сил територіальної оборони у місті Одеса.

Фото: instagram.com/thekolya

У коментарях під публікацією користувачі мережі приєдналися до вітань та залишили для обох іменинників багато приємних слів. Ось що вони пишуть цього приводу:

"Які ви круті! Коля, з днем народження Вас і батька! Сил і віри! Нашої перемоги!", "Які гарні і завзяті українці! Дуже велика шана вам. Поважаємо і цінуємо, ви робите класну справу! Бережіть себе і хай щастить. В один день народились, це прекрасно", "З днем народження вас обох! Красені! Сміливі! Щастя Вам! Перемоги! Довгих років життя!", "З днем народження вас! Ви - чудові. Бережіть себе", "Вітаю Вас! Ваш батько ще Вам фору дасть. І не скажеш, що 60 років", "Слава Героям! Міцного здоров'я! Щиро вітаю!".

Фото: instagram.com/thekolya

Цікаво, що спершу батько зірки не був в захваті від рішення сина піти на фронт. Однак вже через кілька місяців він змінив свою думку на протилежну.

"Батько, коли я пішов мобілізуватися 26 лютого, почав відмовляти. І з батьком ми не спілкувалися місяць. Можливо, він переживав, що пощади не буде і таких у полон не беруть. У нього не було проросійських поглядів. Але й не було проукраїнських, він добре ставився до Росії. У нього не було віри в Україну, що вона може щось сама. І знаєш, де зараз батько? Він воює під Херсоном уже два місяці, він командир однієї з бригад", - розповідав в інтерв’ю Аліні Доротюк 34-річний Сєрга.

У гарячих точках буває і брат музиканта Ростислав. Він їздить "на нуль", де рятує поранених українських бійців та навчає медичній справі інших.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Каковим было появление alyona alyona и Jerry Heil на открытии Евровидения-2024 - артистки показали образы с символизмом и принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков