Лайм

Ксенія Мішина вирушила на відпочинок і показала спокусливі пляжні фото в бікіні

Актриса поділилася свіжою порцією кадрів

Українська акторка Ксенія Мішина, яка нещодавно сколихнула мережу схудненням на 9 кг, продовжує ділитися сміливим контентом. Після відвертих фото в шкіряних штанах та роздумів про сучасні стереотипи вона оприлюднила фото з пляжу.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці зірки в Instagram. Знаменитість позувала у чорному купальнику, сонцезахисних окулярах квадратної форми та із зібраним у хвіст волоссям.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Ви завжди як білочка в колесі. Так настав час це колесо зробити таким, щоб у ньому приємно було бігати", - йдеться в описі до кадрів.

Читайте також: Квіткова, Мішина, і ви туди ж: Анна Кошмал знялася у відвертій фотосесії в білизні.

Дивлячись на сонячні фото, можна зрозуміти, що Мішина вирушила на відпочинок. Проте точну країну свого перебування Ксенія вирішила поки що не вказувати.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

У коментарях під постом користувачі мережі продовжують висловлювати свою думку з приводу перевтілення акторки. Поки одні захоплюються та не шкодують компліментів, інші – продовжують хейтити. Ось деякі коментарі підписників:

"Ксенія, у вас гарна фігура і все таке, але я прошу вас зупинитися. Повірте, хворі на анорексію люди також впевнені, що вони мають зайву вагу", "Невпевнені у собі тітки, зваліть будь ласка назад в фейсбук", "В тебе не має талії. Там одні кості, і це негарно", "Ваша працелюбність і енергійність надзвичайно вражають, але іноді потрібно зупинятися і подбати про себе", "У всьому повинна бути золота середина. Трішки лякає фото", "Гарна жінка, але дуже худа!", "Наскільки суспільство не впевнене в собі… Коли в дівчини прекрасна фігура, починають наказувати віджиратись", "Закінчуй худнути, в тебе вже анорексія".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Ксенія Мішина - українська акторка театру і кіно, яка народилася та виросла у Севастополі. Стала головною героїнею романтичного реаліті "Холостячка", де у фіналі обрала коміка та сценариста Олександра Еллерта. Згодом пара оголосила про розставання.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента