Лайм

Приклад стійкості та мужності: Орландо Блум поділився враженнями після знайомства з Зеленськими

Актор уже двічі побував в Україні

Голлівудський актор, посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум під час поїздки до України мав можливість послілкуватися з Володимиром та Оленою Зеленськими. Після знайомства із ними зірка оприлюднив пост, у якому поділився своїми враженнями.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці знаменитості в Instagram. Чоловік зізнався, що президент нашої країни та перша леді стали для нього прикладом рішучості та стійкості. Блум навіть порівняв подружжя зі справжніми героями, з якими йому вдалося побачитися особисто.

Фото: instagram.com/orlandobloom

"За минулу добу я мав честь познайомитися з президентом України Володимиром Зеленським та першою леді України Оленою Зеленською. Це було їхнє рішення - залишитися та очолити свою країну у момент повномасштабного вторгнення, і це стало для інших маяком надії та прикладом унікального виду стоїцизму, стійкісті та мужності, який я побачив у очах всього українського народу.

Я дуже вдячний за підтримку програм UNICEF та за те, що діти стоять в центрі порядку денного Уряду. Ця війна вкрала у дітей їхнє дитинство, а сім’ї пережили вже більше року насильства, травм, втрат, руйнувань та переїздів задля власної безпеки. Мені пощастило зустріти кількох моїх героїв, але не всі герої народжуються рівними", - йдеться в пості актора.

Фото: instagram.com/orlandobloom

Читайте на тему: Кеті Перрі зворушливо підтримала Орландо Блума під час його візиту в Україну.

У коментарях під постом українці висловили слова подяки зірці, а також захопилися його чіткою позицією у російсько-українській війні.

Фото: instagram

Нагадаємо, Орландо Блум приїхав до нашої країни з місією підтримати українських дітей. Це вже не перша його поїздка сюди, адже у 2016 році чоловік відвідував Донбас. Тоді знаменитість побував у Краматорську, Святогірську, Слов'янську та Маріуполі.

Як зазначив Блум у нещодавній публікації, 7 років тому він не міг уявити, що можливий початок повномасштабної російсько-української війна. "Дітям в Україні потрібно повернути дитинство", - наголосив актор.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil