Лайм

Настя Каменських втратила голос: у мережі помітили, що вона говорить як Зеленський

Артистка відреагувала на подібні коментарі

Нещодавно українська співачка Настя Каменських повідомила шанувальникам, що втратила голос через новоутворення на зв'язках. Їй довелося скасувати найближчі концерти, адже потрібне термінове лікування.

У мережі вона опублікувала ролик, у якому пояснила ситуацію. І більшість користувачів мережі після почутого помітили одну цікаву деталь: вони зауважили, що голос артистки став схожий на голос Володимира Зеленського.

Фото: instagram.com/kamenskux

Свою думку з цього приводу цього юзери висловлюють у коментарях під відео. Ось що вони пишуть: "Зайшла глянути коменти, чи мені здалось, що голос схожий на Зеленського?", "Жіноча версія голосу Зеленського", "Голос схожий на голос Зеленського", "Зеленський номер два", "Ритм як Зеленського на щоденних зверненнях. Мило вийшло", "Бачу перед собою Зеленського".

Читайте також: Колишня підопічна Потапа заявила, що продюсер пропонував їй інтим в обмін на кар'єру.

Встигла відреагувати на подібні жарти і сама Каменських. У stories сторіз вона оприлюднила своє відфотошоплене фото, на якому можна помітити риси обличчя українського президента. Також до кадру виконавиця написала наступне: "Дякую за ваше розуміння та підтримку. Ваші коментарі – це окремий вид задоволення".

Фото: instagram.com/kamenskux

Нагадаємо, Каменських розповіла, що через новоутворення на зв'язках їй необхідно терміново пройти лікування. Якщо ж цього не зробити прямо зараз, можлива втрата голосу назавжди.

"Згідно висновків лікарів, після термінового лікування, дотримання усіх рекомендацій та рекомендованого режиму — мій голос і робота зв’язок прийдуть в норму вже за декілька тижнів", - додала зірка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також