Лайм

Не склалося спілкування: Аліна Паш заявила, що не поважає соліста Kalush Orchestra

Співачка висловилася про скандал із музикантом

Українська реп-виконавиця Аліна Паш висловила своє негативне ставлення до фронтмена гурту Kalush Orchestra, який поїхав на "Євробачення-2022" після її дискваліфікації. За словами співачки, у них із Олегом Псюком не склалося спілкування і після Нацвідбору вони з музикантом залишилися у "галімих" відносинах.

"Я не поважаю Псюка, - заявила вона в інтерв'ю для YouTube-каналу "РОЗМОВА". - Він мені не може нормально дивитися в очі. На Нацвідборі не дивився, коли я намагалася перед усім цим поговорити. Зате всі інші члени команди дуже класні. Вони мені дуже подобаються. Вони зі мною спілкувалися".

Олег Псюк Фото: instagram.com/kalush.official

Водночас Аліні подобається творчість Kalush Orchestra, яка, за її словами, схожа на те, що робить вона.

"Вони роблять те, що і я певною мірою роблю: поєднують прогресивні стилі музики, у їхньому випадку це хіп-хоп із фольклорними українськими мотивами. Я їм плюсую за це. Тому що це допомагає витісняти з плеєрів людей російську музику, російський хіп-хоп", - сказала Паш.

Читайте також: Аліна Паш звернулася до Калуш із закликом, за який їх можуть дискваліфікувати з "Євробачення".

Аліна Паш Фото: instagram.com/alinapash

Відносини з Олегом Пюском хіп-хоп-виконавиця назвала "особистою історією".

"У нас не склалося спілкування, мені не подобається його манера спілкування. Мені здається, якби я могла, я б його просто закидала галімими словами, тільки без матюків", - заявила вона.

Нагадаємо, Аліна Паш перемогла у Нацвідборі на "Євробачення-2022" з піснею "Тіні забутих предків", але була відсторонена від участі у конкурсі через скандал із підробленою довідкою про відвідання Криму у 2015 році.

Аліна Паш на Нацвідборі Фото: instagram.com/alinapash

Замість неї до Турину поїхав гурт Kalush Orchestra, який посів друге місце в Національному відборі. Український хіп-хоп-колектив привіз Україні перемогу. Свій кришталевий приз музиканти продали заради допомоги ЗСУ за величезну суму.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували