Лайм

Були, є і будуть: колишня дружина Остапчука розповіла про стосунки з заможними чоловіками

Христина дала перше інтерв'ю після розлучення з телеведучим

Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком живе на дві країни: Україна – Австрія. Фінансові можливості колишньої дружини телеведучого часто стають приводом для розмов, дівчині дорікають у розкішному житті та у зв'язках із заможними чоловіками. Проте нотаріус від таких романів й не відхрещується.

В інтерв'ю "ЖВЛ" 36-річна екс-обранка українського шоумена зізналася, що в її житті були багаті залицяльники, ба більше, впливові чоловіки приділяють увагу і зараз. "Заможні чоловіки були, є і будуть. І нічого поганого я в цьому не бачу", - заявила Христина.

Христина Горняк Фото: instagram.com/kristygor

"Я завжди кажу так, що тоді, коли мене поносили на екранах і говорили: "Та у неї там тільки заможні чи ще щось". Я казала: "Так а шо? Добре, я тобі бажаю теж таких чоловіків". Це добре, що в мене така увага", - поділилася Горняк.

Після розлучення з Остапчуком дівчина не залишилася буз уваги з боку протилежної статі. У нотаріуса з'явився багатий залицяльник, який пропонує їй "золоті гори", проте вона не погоджується на пропозиції заможного чоловіка.

"Мені здається, що він якийсь маніяк, - сміється Христина. - Дзвонить, пише, каже: "Підем, купимо тобі все". Я кажу: "Не підем. Не купиш. Не подобаєшся. Вибач, будемо друзями. Але не про стосунки. Не хочу".

Володимир Остапчук та Христина Горняк Фото: instagram.com/kristygor

Водночас Христина вже готова до нових стосунків. "Метелики в животі є. Я взагалі така жінка влюблива, ще й весілля гульну, - усміхається Горняк. - Я хочу повагу, стосунки, дім, залитий сонцем, багато гостей, сміх дітей, собак. Я так собі це уявляла, так і уявляю, нічого не змінилось".

Читайте також: Дуже багато запитань: колишня Остапчука відповіла, кому дістанеться недобудований дім під Києвом.

Розлучення з Володимиром Остапчуком Христина Горник, як і раніше, не коментує.

"З поваги до всіх сторін я це не коментую, у мене є позиція. Стосунки - це робота двох, це взаємодія двох, тому іноді здається, що ми винні, чи хтось винен. Я вважаю, що завжди винні обидва, - вважає колишня дружина шоумена. - Краще іноді розійтися, якщо ви руйнуєте один одного, ніж боятися, що скажуть".

Раніше Христина Горник висловилася про подружню вірність Володимира Остапчука.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також