RU  UA

Дізнатися

Остапа Ступку відправили під домашній арешт після ДТП в Києві: що йому загрожує

Повну ухвалу суд оголосить 11 квітня

4 квітня український актор Остап Ступка у стані алкогольного сп'яніння влаштував ДТП у центрі Києва, внаслідок якої постраждала людина. 6 числа у Шевченківському суді столиці народному артистові обирали запобіжний захід.

Як повідомляє "Суспільне", Остапа Ступку відправили під нічний домашній арешт до 5 червня включно. Актор не має покидати дім з 22:00 до 06:00. Повну ухвалу суд оголосить 11 квітня.

Фото: instagram.com

"Те, що трапилося, це, звичайно, якийсь фатум. Я не знаю, як це назвати. Зі свого боку я зобов’язуюсь надавати всіляку допомогу потерпілому: що стосується одужання, лікування і подальшого його життя. Тому я б хотів попросити вибачення", – сказав Ступка у залі суду.

Остапу Ступці повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння.

За скоєне акторові загрожує позбавлення волі на строк до трьох років, а також заборона керувати транспортним засобом протягом наступних п'яти років.

Читайте також: Нардеп від "Слуг народу" потрапив у ДТП зі смертельними наслідками.

Фото: instagram.com

Нагадаємо, аварія сталася пізно увечері у вівторок у Голосіївському районі столиці. Остап Ступка на своєму Range Rover виїхав на зустрічну смугу та влетів у припарковану Mitsubishi. На той момент в авто знаходився 38-річний водій, якого госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості. При перевірці винуватця ДТП на стан сп'яніння прилад Драгер показав 1,62 проміле, за допустимих 0,2 проміле.

Раніше ми публікували фотографії з місця аварії, яку влаштував Остап Ступка.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность