Лайм

Михайло Поплавський йде з посади ректора Університету культури: хто стане його наступником

Артист пояснив причину такого рішення

Михайло Поплавський повідомив, що йде з посади ректора Київського університету культури. Також він заявив, що готовий передати повноваження молодому наступнику. Однак його імені чоловік поки що не називає.

"21 квітня - 30 років, як я очолюю легендарний Університет культури! Головне для кожного артиста: своєчасно піти зі сцени під оплески! Я хочу передати повноваження молодому ректору і бути головою Вченої ради, допомагати. Завжди має бути межа та почуття міри", - йдеться в публікації виконавця в Instagram.

Фото: instagram.com/poplavskiy_michail

"Я бажаю кожному пройти свій український шлях. Власним прикладом доводжу, що в житті немає нічого неможливого! Щоб стати успішним, потрібно вкласти у справу всю душу і серце, викластися по-максимуму задля досягнення мети. Завдяки цій простій істині – відбувся Поплавський!" – також зазначається в джерелі.

Читайте на тему: Поплавський зневажливо висловився про студенток і втрапив у скандал.

Нагадаємо, Поплавський став наймолодшим ректором України, очоливши Університет культури у 1993 році. За 30 років на керівній посаді він зробив із маловідомого закладу один із найпопулярніших вишів у нашій країні. Також артист створив проект "Співаючий ректор".

Поплавський та WellboyФото: instagram.com/poplavskiy_michail

В даний момент в університеті є вісім факультетів, а нові знання студенти здобувають в інноваційних лабораторіях та сучасних навчальних аудиторіях.

Крім того, Університет культури співпрацює з багатьма закордонними навчальними закладами: у Німеччині, Італії, Іспанії, Чехії, Литві, Латвії, Угорщині, Польщі та інших країнах.

Про Михайла Поплавського навіть зняли документальну стрічку поляки. У фільмі його показали як професійного менеджера та інноваційного ректора, який своїми вчинками, творчістю, проектами пропагує національну ідею.

"Я хочу, щоб через пісню, через танець, через культуру, через духовність, через ментальність Європа краще розуміла, що ми є Україна, що ми – щирий великий народ, який іде з відкритим серцем і душею у Європу. І сьогодні майбутнє України – у великій європейській родині", – наголошував артист.

Фото: instagram.com/poplavskiy_michail

Михайло Поплавський - 73-річний український педагог, виконавець пісень, політик, доктор педагогічних наук, професор, повний кавалер ордена "За заслуги", лауреат національної премії "Людина року", заслужений діяч мистецтв України, народний артист України, продюсер, телеведучий, режисер-постановник.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів